Pretraži

Novom fotkom zapalila internet: Sindi „Models“ pokazala izvajanu figuru u petoj deceniji, fanovi ZATEČENI prizorom (FOTO)

Showbiz
1

Pevačica i nekadašnja članice popularne grupe „Models“, Ivana Stamenković Sindi, privukla je posebnu pažnju javnosti svojim najnovijim fotografijama.

Sindi je još od svog prvog pojavljivanja na muzičkoj sceni svojim izgledom ostavljala publiku bez teksta, te godinama važi za jednu od najatraktivnijih javnih ličnosti na domaćoj sceni.

Pevačica će za nekoliko meseci proslaviti svoj 45. rođendan, međutim kada se radi o njenom izgledu vreme kao da je stalo. Ona neretko na svojim društvenim mrežama deli provokativne fotografije i izaziva brojne pozitivne komentare svojom figurom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Stamenkovic (@sindi_models)

Poznato je da Sindi godinama unazad trenira, što takođe deli na svom profilu, a neretko je pričala i o estetskim korekcijama zahvaljujući kojima njeno lice izgleda negovano i 10 godina mlađe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Stamenkovic (@sindi_models)

Ona je sada sve oduševila najnovijim izdanjem koje je podelila na Instagramu. Pevačica se naime uslikala u liftu, a uska crvena kožna suknja je savršeno istakla njen struk dok je krem majica zanimljivog kroja privukla posebnu pažnju na Sindin dekolte.

Ona je ceo izgled upotpunila punđom i karminom u istoj boji u kojoj je bila i njena suknja, te su se pozitivni komentari na račun „modelsice“ samo nizali.

„Ženo, ovo nije realno“, „Kako je moguće da ti ovako izgledaš???“ „Svaka čast na svemu“, samo su neki od komentara ispod njenih objava.

Foto: Instagram printscreen/sindi_models

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz