Pretraži

POZIRALA U MUŠKOM VEŠU: Sindi iznenadila vrelim autfitom

News
0
SINDI
Instagram/printscreen/Ivana Stamenković Sindi

Bivša Modelsica i jedna od poznatijih modela devedesetih godina, podelila je svoju fotografiju sa fanovima na društvenoj mreži Instagram i sve ostavila bez daha svojim izgledom.

Ivana Stamenković, poznatija kao Sindi aktivna je na svom Instagram profilu, gde svako malo obraduje svoje pratioce novim fotografijama.

Tako je bilo i ovog puta kada je pozirala u rep fazonu i širokim pantalonama, a ono što je privuklo svu pažnju je donji veš koji viri iz pantalona i koji liči na muški.

Sindi
Screenshot: Instagram/ivana.stamenkovic.sindi

Uz to, Sindi je nedavo promenila imidž i napravila afro kikice kada je naišla na sve pozitivke kritike, a ova frizura savršeno se uklapa u njen stajling.

Podsećamo, ona je nedavno iznenadila sve svojim kostimom za Nož veštica, kada se maskrila u lika iz popularnog  ostvarenja „Avatar“. Na sebi je nosila plavi kombinezon sa plavim šljokičavim čizmama na štiklu, a imala je i potpuno istu šminku kao pravi lik iz “Avatara“. Uz to je dodala i sočiva u boji, dok je kosa bila u kikicama, te je stvarno izgledala kao da je izašla iz istoimenog filma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News