Pretraži

Nove „prljavštine“ o Dženifer Lopez isplivale na površinu: Grčka stjuardesa progovorila o neprimerenom ponašanju poznate zvezde

Showbiz
0
dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Nakon nekoliko prozivki koje je Dženifer Lopez u poslednje vreme doživela na društvenim mrežama, isplivali novi navodi o njenom neprimerenom ponašanju.

Premda važi za jednu od omiljenih holivudskih zvezda, za poznatu glumicu i pevačicu Dženifer Lopez, kao da je u poslednje vreme sve krenulo niz brdo. Naime, ona je 16. februara izbacila svoj novi album pod nazivom „This is Me…Now“, koji je inspirisan ljubavlju sa Benom Aflekom. Premda su očekivanja za uspeh ovog albuma bila velika, on je ipak doživeo fijasko, a ni njena turneja nije prošla mnogo bolje, pa je pevačica morala da otkaže nekoliko koncerata.

Osim pada na poslovnom planu, snimak na kom se vidi Dženifer koja je pljunula žvaku u ruku svoje asistentinje, naišla je na osudu fanova, kao i njeno ponašanje na Met Gali.

I premda se činilo da je tu kraj, ispovest jedne stjuardese je dodatno „pokopala“ ugled velike zvezde.

Foto: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naime, grčka stjuardesa koja se na Tiktoku predstavlja pod imenom miss_eirini opisala je šta se dešavalo tokom leta Los Anđeles – Dubai gde je među putnicima bila i Dženifer Lopez.

Naime, ona je istakla kako se popularna zvezda ponašala krajnje čudno tokom trajanja leta.

„Pitali smo se šta se dešava. Rekli su nam: „Ona je čudna, ne želi ni da je pogledamo, ne želi da razgovaramo sa njom, ne želi čak ni da je pitamo šta želi da jede i bilo kakvu komunikaciju, komuniciramo sa njenom asistentkinjom“, navela je stjuardesa, pa dodala da tu nije bio kraj.

 

@miss_eirini JLo story time🍵 #metgala #jlo #spillthetea #storytime #emiratesstoryrime #emiratescrew #foryou #fyp #greektiktok ♬ original sound – Irini Kalabouka

Naime, kada su, nakon 16 sati putovanja konačno sleteli u Dubai, pevačica sat i po nije želela da izađe iz aviona.

„Kada smo pitali ostale članove posade zašto je došlo do ovog kašnjenja, rekli su nam: „Dženifer Lopez se presvlačila i ponovno presvlačila, nije se osećala spremnom da siđe. I sve to vreme nije progovorila, a posada ju je samo čekala, nije im se čak ni obratila, presvlačila se kao da je kod kuće, pre svega, to nije privatni avion , a drugo, da je to učinio bilo koji drugi putnik, pozvali bismo obezbeđenje i policiju!“, piše protothema.gr.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz