Pretraži

NOVAK ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU NA KONCERTU STJEPANA HAUSERA: Teniser izašao na binu i zasvirao saksofon pred punom Arenom! (VIDEO)

Showbiz
0
novak đoković
Foto: IDJ

Poznati violončelista Stjepan Hauser održao je sinoć spektakularan koncert u prepunoj beogradskoj Areni, a ovom događaju prisustvovao je i Novak Đoković.

Violončelista Stjepan Hauser održao je sinoć koncert u Štark Areni pod nazivom „Rebell With a Cello“, što je njegov prvi solistički koncert u Beogradu nakon razlaza sastava „2Cellos“ u maju 2022. godine.

Njegovom koncertu prisustvovale su mnoge poznate ličnosti, a u prvom redu je bila porodica Đoković. Najbolji teniser sveta je odlučio da prisustvuje ovom spektaklu zajedno sa suprugom Jelenom, bratom Markom i njegovom izabranicom Letisijom.

Navikli smo da nas Novak oduševljava svojim postupcima, pa oduševljenje nije izostalo ni ovoga puta. Novak je u jednom trenutku poželeo da se pridruži Hauseru na bini, pa se popeo uz stepenice iz prvog reda u kom je sedeo sa porodicom. Nole je uzeo saksofon na sceni, pa svirao tokom kompozicije „Conga“, rame uz rame sa Hauserom. On je ovom prilikom oduševio sve, pa je dobio veliki aplauz!

Da je Novak uživao na ovom koncertu se vidi i po snimku na kom Novak pleše sa suprugom Jelenom uz zvukove violončela.

 

Podsetimo se, Novak i njegova porodica su nedavno svakako imali razlog za slavlje pošto su krstili svoju decu u manastiru Ostrog. Ovaj događaj je okupiao celu porodicu, zajedno sa najbližim prijateljima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz