Pretraži

„Nisam siguran da li bih bio živ da nije NJE“: Bredli Kuper progovorio o ličnim borbama, pa otkrio šta ga je spasilo

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/SAG-AFTRA Foundation

Holivudski glumac Bredli Kuper postao je otac po prvi put 2017. godine, sa tadašnjom devojkom, supermodelom Irinom Šajk.

Par se zabavljao od 2015. godine, a nepune dve godine od početka zabavljanja ostvarili su se kao roditelji po prvi put. Njihova veza je gotovo od samog početka bila turbulentna, a Bredli i Irina su tačku na svoj odnos stavili 2019. godine.

Oni od tada dele starateljstvo nad ćerkom i dogovaraju se o svemu, te im je odnos nikad bolji što su nedavno i pokazali kada se Irina pojavila na otvaranju brze hrane koju je Bredli pokrenuo.Ku

Njihova ćerkica Lea uskoro puni 7 godina i sve ćešće je možemo videti u javnosti, a nedavno se pojavila sa tatom na crvenom tepihu i pokupila simpatije svih okupljenih. Čini se da je devojčica veoma vezana za tatu, a sada je Bredli po prvi put progovorio o odnosu sa njom i istakao da je prvih nekoliko meseci po njenom rođenju bio veoma zbunjen dešavanjima.

„Prvih osam meseci – nisam ni znao da li volim ovo dete. Sve je super. Sve je kul. Gledam kako se ovo stvorenje menja“, započeo je on za „Armchair Expert podcast „, pa dodao da nije razumeo roditelje koji su govorili da bi umrli za svoje dete.

„To je bilo moje iskustvo. Bio sam fasciniran sa njom. Svidelo mi se da brinem o njoj. Ali da li sam bio spreman da umrem da je neko ušao sa pištoljem?“

Ipak, njegovi instinkti su na kraju preovladali, praktično preko noći. S obzirom na to da je odrastao u problematičnoj porodici u blizini ljudi koji su se borili sa alkoholizmom, on se danas trudi da svojoj ćerki obezbedi drugačije odrastanje.

„I odjednom, sve je bilo bez pogovora i pitanja, sve bih uradio za nju. Ja sam otac koji želi najmanje da naškodi i negativno utiče na svoje dete. Ne želim da moja ćerka odrasta onako kako sam ja… Želim da od mene dobije najviše što može. Debele temelje, napravljene od betona, sa kojima može da živi na ovom svetu. To je cilj“, rekao je Bredli.

Kuper je otkrio i da nije siguran da li bi danas bio živ, da nije bilo njegove ćerkice. On je osetio da je na „brodu koji plovi velikom brzinom“, ali da je osetio da mu je potreban razlog da „spusti sidro“, jer se „veliki cunami približavao“.

„Iskreno, nisam siguran da li bih bio živ da nisam tata. Ne znam šta bi se dogodilo. Nisam siguran. Ovo će odrediti sve što radiš od sada pa nadalje. Tvoj DNK će ti reći da postoji nešto važnije i veće od tebe“, rekao je on povodom osećaja kada je saznao da će postati tata.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz