Pretraži

„NISAM RAZOČARANA U LJUBAV“: Barbara Bobak otkrila kako je reagovala na novu ljubav Darka Lazića

Showbiz
0
Photo: Instagram/barbara.bobak

Iako je njena veza sa Darkom doživela krah, pevačica je istakla da nije razočarana u ljubav, te da se nada da će uskoro naći novog partnera.



Prema njenim rečima, kada se to desi, ona će ga bez problema prikazati javnosti.

  • Nisam razočarana, uvek sam otvorena za ljubav, samo što, prosto, nemam vremena da pronađem nekoga. Vezu ne bih skrivala, ali sve zavisi. Ako bih se jako zaljubila, verovatno bih to objavila na sva zvona. Ne može da mi se dogodi da se zaljubim u nekog zauzetog, ja sam lepo vaspitana – rekla je ona.

Na pitanje da li bi volela da ovog puta njen izabranik bude iz sveta muzike ili sporta, Barbara je poručila da sportisti nisu njen tip.

– Nisu fudbaleri moj tip. Više volim malo kurpulentnije muškarce. Ne volim sport i sportiste, ali ne gledam ljude kroz posao i čime se bave, bitno mi je da mene tretira kako treba i da je uspešan u tome što radi. Nema smisla da ja koja stremim ka nečemu i koja gradim put i karijeru, budem sa nekim ko nema iste ambicije kao ja, za koji god to posao – objasnila je Bobakova, koja se potom osvrnula na novu devojku Darka Lazića i njegovu izjavu da je zaljubljen.

– Okej. Šta ima da tu mi smeta? – kratko je odgovorila ona za medije.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz