Pretraži

„Nisam ostvarila svoje ciljeve“: Angellina progovorila o svom muzičkom putu, pa priznala da li bira karijeru ili ljubav (VIDEO)

Showbiz
0
angellina
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Mlada pevačica Angellina našla se u najnovijem izdanju emisije One On One i odgovorila na pitanja koja su najviše zanimala njene pratioce na društvenim mrežama.

Angellina već duži niz godina polako, ali sigurno, gradi uspešnu karijeru na estradnom nebu, a na sceni se izdvojila emotivnim tekstovima koje sama piše i specifičnom stilu koji je donela u muziku.

Pevačica je nedavno izbacila album prvenac pod nazivom „1000 ljudi“, na kom su se našle 12 numera kojim je pevačica osvojila svoju publiku, a mnogi su primetili da se Angellina poigrala sa žanrovima, te se u jednoj pesmi upustila i u turbo folk vode.

Sada je Angellina za IDJTV odgovarala na pitanja koja su joj postavljali pratioci, a mnoge je iznenadila odgovorom da i pored uspešnog albuma nije ispunila svoje ciljeve.

„Nisam ostvarila svoje ciljeve još uvek, ali hrabro koračam ka tome da ih ostvarim“, navela je ona.

Poznato je da je mlada pevačica nedavno otkrila da već neko vreme uživa u ljubavi, što je još jednom potvrdila, a sada je otkrila da li bi pre izabrala ljubav ili karijeru.

„Pa u fazonu sam uvek ljubav, karijera onda dođe iz toga, iz te sreće, iz tog lepog osećaja“, priznala je Angellina.

Šta je to još pevačica otkrila o svom privatnom životu, čime bi se bavila da nije u muzici, ali i da li veruje u estradna prijateljstva pogledajte u najnovijem izdanju One On One-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz