Pretraži

Nikolija Jovanović progovorila o privatnom životu, pa otkrila svoju tajnu sreće: Pevačica podelila važan savet koji SVI treba dobro da upamte

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Nikolija Jovanović progovorila je o privatnom životu, pa otkrila svoju tajnu srećnog i uspešnog života.

Nikolija je poznata kao pevačica koja privlači veliku pažnju gde god se pojavi. Ona uvek očarava svojim glasom i pojavom, a nedavno je bila gost na koncertu jedne poznate pevačice, pa je tom prilikom za medije otkrila nekoliko detalja vezanih za njen privatni život.

Nikolija je bila poznata kao neko ko voli dobar provod, ali takođe ono što je sigurno kada ona negde nastupa, jeste da će zabava biti na zavidnom nivou. Ipak, od kada je postala mama, njena interesovanja su se malo promenila.

„Kada su izlasci u pitanju, drugarice me zovu kao hajdemo u klub u provod. A ja im kažem, pošto jedna radi u banci, to je isto kao kada bi tebe neko pozvao i rekao hajde dođi u banku u subotu. Nisu mi zanimljivi izlasci, volim ručkove i večere. Što se tiče alkohola, pred nastup nekad popijem. Mislim da je do godina jer posle 30. ja ga teško podnosim. Ne prija mi više od nekoliko čašica, a i vodim računa o izgledu, a od alkohola oteknete“, istakla je pevačica u razgovoru za Blic, pa progovorila i o svojoj majci, pevačici Vesni Zmijanac, koja veoma voli Nikolijinu pesmu „Viski“.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Moja mama podržava i voli sve jake žene. I dalje voli najviše viski. Bilo bi lepo da nas dve vidite zajedno na bini“, navela je ona, pa prokomentarisala duet pevačice Cece Ražnatović i Vojaža, koja se pronašla na novom Vojaževom albumu.

„Važno je da eksperimentišu, ona je muzikalna i odlično može da pliva u svakom žanru. Kada neko ima glas i stas sve mu je dozvoljeno. Drago mi je što je modernija muzika dostigla veliki uspeh i može da parira folku.“

Osim na poslovnom planu, pevačica se može pohvaliti i uspesima u privatnom životu. Ona već deset godina uživa u ljubavi sa reperom Reljom Popovićem, a iz te ljubavi par je dobio dvoje dece koje kriju od očiju javnosti, a sada je Nikolija otkrila kako je čuvanje privatnosti njena formula za srećan  život.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„To je formula za srećniji privatan život. Lepše je čuvati privatnost, ne mislim samo na javne ličnosti i ako to niste ne mora baš komšija sve da zna o vama, vašem partneru i detetu. Sigurno je bilo momenata u mom odrastanju kada mi nisu prijale kamere, možda je to uticalo na ovaj stav danas. Odlazak u Grčku mi je olakšao detinjstvo pod lupom javnosti, i dan danas se tamo isključim i odem“, priznala je pevačica za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz