Pretraži

„NIKADA NISAM REKLA DA ŽELIM DA UMRE“: Dru Barimor prozvala novinare, pa otkrila sve o odnosu sa majkom (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/The Drew Barrymore Show

Njena majka, Džejd Barimor, je bila njena menadžerka još u tinejdžerskom dobu kada je Dru počela da dobija svoje prve uspehe. Ipak nakon brojnih izlasaka po noćnim klubovima, gde su bili pristuni i narkotici, sa Džejd, odvikavanju na koje se javila sa samo 13 godina i nekoliko pokušaja samoubistva, Dru je podnela zahtev za odvajanje od roditelja. Od tada njihov odnos je gotovo nepostojeći.



U intervjuu za jedan amerčki magazin Dru je progovorila o odnosu sa Džejd, ali i o tome koliko joj njeno prisustvo otežava mogućnost da zaleči svoje rane. 

Ne želim da živim u stanju gde želim da nekog nema pre nego što dođe njegovo vreme, da bih ja mogla da rastem kao čovek. Ja zapravo želim da ona bude srećna, zdrava i da napreduje. Ali ja moram da napredujem i pored toga što je ona na ovom svetu – rekla je glumica.

Naslovi koji su potom preplavili mediji su izvrnuli njene reči i naveli da Dru želi smrt njenoj majci, nakon čega je glumica i voditeljka izabrala da se oglasi na svom Instagramu.

Svim tabloidima koji mi uništavaju život od moje trinaeste godine. Nikada nisam rekla da želim da umre. Kako se usuđujete da mi stavite te reči u usta. Ranjiva sam i pokušavam da pronađem rešenje za veoma tešku i bolnu vezu, pa sam priznala da je teško to raditi dok je roditelj živ jer nije lako oprostiti neke stvari, a treba to činiti u trenutku. Ne mogu da dočekam taj trenutak, a ne to da mi roditelj nije živ – bila je oštra Dru i dodala da je želeti to nekome jednostavno bolesno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz