Pretraži

NIKAD ZALJUBLJENIJI: Mahrina podelila emotivan trenutak sa dečkom, evo kako su izgledali zajedno na sceni (FOTO)

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen/din_offiziell


Mahrina važi za jednu od velikih zvezda prve sezone IDJ Showa, a svoju karijeru svakom sledećom pesmom diže na sve viši nivo.

Ovih dana je pod budnim okom javnosti zbog saznanja da ima novog dečka, koji je takođe učesnik IDJ Showa, ali druge sezone.

Koliko je i njen dečko Din talentovan pokazuje činjenica da je već prvim pojavljivanjem oduševio članove žirija, dok je Darko Dimitrov primenio novo pravilo Show-a i stavio veto na njega u takmičenju.

Da muzika spaja ljude njih dvoje su dokaz, pa je tako na jednom od Mahrininih nastupa njen dečko Din iznenadio je tako što je izašao na binu, nakon čega su zapevali zajedno.

Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye

Foto:Printscreen/Instagram:mahrinaye

 

Njihove snimke i slike od te večeri smo mogli videti po svim društvenim mrežama, a jedan od par snimaka Mahrina je i sama repostovala na svom instagramu, gde se vidi da zaljubljeno gleda u Dina dok joj on peva.

Podsetimo, Mahrina je bila do samog kraja u igri za prvo mesto u IDJ Showu odakle je na kraju izašla kao drugoplasirana, dok je pobednica prve sezone bila Amna, ujedno i jedna od njenih drugarica sa kojom se i dalje druži nakon završetka takmičenja.

Komentari (1)

  1. Lepa si sviđaju mi se tvoje pesme mnogo i kako ti se zove dečko i jer ti je to 2 po redu :HENI,I TVOJ NOVI.💗💗💗

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz