Pretraži

Nije želela da ćuti! Reperku Lizo brutalno isprozivali u novoj epizodi serije South Park, ona se odmah oglasila: „Moja najgori strah se obistinio“ (VIDEO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:lizzobeeating

Nedavno emitovana epizoda crtanog filma pod nazivom „South Park: Kraj gojaznosti“ predstavila je uvođenje „lekova za mršavljenje“ u grad South Park, ali i, kao što smo i navikli kada je ova serija u pitanju, izazvala brojne kontroverze.

Specijalna epizoda, prozvana ‘Ozempic epizoda’, fokusira se na porast upotrebe lekova poput Ozempica, koji se koristi za regulaciju nivoa šećera u krvi kod osoba sa dijabetesom tipa 2, ali koji mnogi zloupotrebljavaju i koriste u svrhu mršavljenja.

Međutim, South Park je ovu epizodu iskoristio i kako bi uputio prozivke na račun popularne reperke Lizo. Pevačica hita „About Damn Time“ od tada je iznela svoje mišljenje u TikTok videu.

„Momci, moj najgori strah se obistinio“, rekla je Lizzo,

„Spomenuta sam u epizodi South Parka. Tako sam uplašena.“

Muzičarka je potom pokazala svoju rekaciju u Tiktok videu koja je paralelno prikazivala epizodu dok je čekala da čuje svoje ime.

@lizzo🫢♬ original sound – lizzo

Klip je počeo sa scenom gde Šeron Marš šeta parkom sa Šeilom Broflovskom koja govori o ‘novim lekovima’ koje joj je lekar prepisao. Marš zatim objašnjava kako se osećala ‘tako posramljeno’ jer nije vežbala, ali da joj je novi lek pomogao da smrša, a zove se ‘Lizo’.

Klip zatim prelazi na reklamu za lek Lizo, reklamirajući ga kao “jednonedeljni program za suzbijanje apetita“ – uz sopstvenu pesmicu.

Reklama takođe napominje da 70 procenata pacijenata koji su koristili „Lizo“ više ne brinu koliko imaju kilograma, jer lek omogućava korisnicima da jedu sve što žele i smanje fizičku aktivnost na minimum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Reklama se nastavlja sa rečima: „Neki pacijenti prijavljuju zatvor dok slušaju Lizo. Prestanite da slušate Lizzo ako iskusite suicidalne misli. Ozbiljni neželjeni efekti uključuju pankreatitis, hipotermiju i s***e iz ušiju.

Sigurno je reći da je pevačica bila prilično potresena – međutim, činilo se da je dobro podnela.

„To je ludo. Samo osećam kao, bože, Ja sam stvarno ta ku**a“, rekla je.

„Stvarno sam pokazala svetu kako da voliš sebe i da te nije briga do tačke gde ovi muškarci u Koloradu znaju ko sam ja i stavili su to u svoj crtani film koji postoji već 25 godina. Ja sam stvarno ta ku**a i pokazaću vam kako da vas ne bude briga“, ispričala je reperka u svom Tiktok videu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz