Pretraži

U haljini od 40 EVRA zasenila sve: Kako je Eva Longorija održala modnu lekciju u najjeftinijoj kreaciji koju je crveni tepih u Kanu ikada video (FOTO)

Fashion
0
Foto: Imago / Alamy / Alamy / Profimedia

Slavna glumica Eva Longorija može se pohvaliti nepogrešivim modnim ukusom koji je još jednom pokazala na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu.

Iako je mnogo puta do sada prošetala čuveom Kroazetom u raskošnim haljinama prestižnih modnih brendova, Eva Longorija ne krije da za prvo pojavljivanje, pre 19 godina, na ovom događaju izdvojila veoma malu sumu novca i svoju toaletu pazarila u lokalnom butiku.

Pročitajte i: Od Saint Laurenta do Versacea: Glamurozna izdanja Bele Hadid sa ovogodišnjeg Kanskog festivala koja su hipnotisala svet (FOTO)

Eva je pre nekoliko godina u iskrenom razgovoru sa predstavnicima medija priznala da prvi put uopšte nije znala o kakvoj manifestaciji se radi, te da je na svom prvom pojavljivanju na crvenom tepihu prestižnog filmskog festivala na Francuskoj rivijeri, nosila haljinu od svega 40 dolara.

– Nisam imala pojma šta je Kan – otkrila je glumica za „People“.

Foto: HUBERT BOESL / AFP / Profimedia

Kako je istakla, zlatna haljina s trakama na leđima došla je iz butika na aveniji Melrouz, a glumica je ovom prilikom pokazala da za holivudski izgled nije potrebno izdvajati hiljade evra i da je tajna u ženi koja je nosi, a ne u haljini.

– Niko ne bi znao da je to haljina od 40 dolara. Nije bitna haljina, nego žena koja nosi haljinu – rekla je Longorija i podelila anegdotu s crvenog tepiha.

Naime, Evu su tada novinari pitali „čija je haljina“, misleći na kreatora koji je dizajnirao haljinu, šta je izazvalo malu zabunu.

– Pomislila sam, kako to misliš? Moja je! – prisetila se Longorija.

Ove godine njen izgled u Kanu bio je daleko od dana kada je šetala u najjeftinijoj haljini koju je kanski crveni tepih video. Ipak, ono što je činjenica jeste da je Eva i onda i sada podjednako blista!

Eva Longorija na Kanskom festivalu 2024. godine, Foto: Kazuko Wakayama / KCS Presse / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Fashion