Pretraži

„Nije uspeo da ode na ćerkinu maturu, ali je otišao na koncert Tejlor Svift“: Glumac ponovo na meti oštrih kritika zbog odnosa sa naslednicom

Showbiz
0
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac Tom Kruz našao se na oštroj meti kritika nakon što je umesto na proslavu mature svoje ćerke otišao na koncert Tejlor Svift.

Tom Kruz je u poslednje vreme česta meta kritika i negativnih komentara, a najviše zbog svog odnosa sa najmlađom ćerkom Suri Kruz koju je dobio u braku sa Kejti Holms.

Naime, zbog svojih uverenja i sajentologije, vere i crkve kojoj je glumac odan, a koju njegova ćerka ne priznaje, on ne sme da održava kontakt sa svojom naslednicom, pa je tako nije video više od 10 godina.

Suri je njegovo jedino biološko dete, međutim, kako navode mediji ona se odrekla očevog prezimena, a pre nekoliko dana ova mlada lepotica je završila srednju školu, a njen otac nije prisustvovao maturi.

Credit: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Premda je njegovo odsustvo na njen važan dan izazvalo burne reakcije, hejt komentari na račun glumca su postali još učestaliji nakon snimka koji je isplivao na društvenim mrežama, a na kom se vidi da je Tom Kruz odlučio da umesto na ćerkinu maturu, ode na koncert Tejlor Svift i đuska uz njene hitove.

„Nije uspeo da ode na ćerkinu maturu, ali je otišao na koncert Tejlor Svift“, bio je jedan od komentara koji se mogao videti na društvenim mrežama.

 

Inače, ovo je već drugi put da se glumac našao na meti osuda zbog svog odnosa sa ćerkom. Naime, slične reakcije je izazvala i nedavna izjava glumice Dakote Faning, kojoj je Kruz glumio oca u filmu „Rat svetova“. Ona je tokom gostovanja u jednom podkastu priznala da joj Kruz svake godine šalje poklon za rođendan.

Dok su jedni ovo okarakterisali kao jako lep gest, drugi su se pozivali na to što je u potpunosti zanemario svoju ćerku, sa kojom ne održava kontakt, a još manje joj kupuje poklone za rođendan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz