Pretraži

Tom Kruz na meti oštrih kritika: Ćerku nije video godinama, a devojci kojoj je glumio oca u filmu godinama šalje rođendanske poklone

Showbiz
0
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holivudski glumac Tom Kruz našao se u centru rasprave fanova, nakon saznanja da glumici kojoj je u filmu glumio oca, svake godine šalje rođendanski poklon, dok rođeno dete nije video već više od 10 godina.

Poznati glumac Tom Kruz je otac troje dece, Konora i Izabele, koje je usvojio dok je bio u braku sa glumicom Nikol Kidman, kao i osamnaestogodišnje Suri Kruz koju je dobio u braku sa Kejti Holms.

Premda je nakon razvoda sa Kejti prema sudskoj odluci imao mogućnost da ćerku viđa 10 dana mesečno, on je to odbio. Razlog za ovo je Sajentologija, crkva kojoj je glumac odan, a kako njegova ćerka nije u tome, on ne sme da održava kontakt sa njom. Jedino čega se, navodno, pridržava je alimentacija – 33 hiljada dolara mesečno.

S obzirom na to da je Suri nedavno napunila 18 godina, njegova obaveza oko plaćanja alimentacije uskoro prestaje, a kako navode mediji, jedino njegovo biološko dete se odreklo njegovog prezimena, pa samim tim glumac nije ni prisustvovao proslavi njenog 18. rođendana.

Upravo zbog toga, izjava poznate glumice Dakote Faning kojoj je Kruz glumio oca filmu „Rat svetova“ (2005) , da joj one svake godine šalje poklon za rođendan, naišla je na mnogobrojne reakcije fanova.

„Uvek mi za rođendan pošalje cipele“, rekla je u emisiji The Kelly Clarkson Show pa dodala:

„Kada smo snimali „Rat svetova“, slavila sam 11. rođendan, a tada mi je poklonio mobilni telefon, koji sam jako želela i očigledno je da sam o tome dosta pričala. To je tako divna uspomena“.

Ona je ovom prilikom takođe otkrila zašto dobija cipele i zašto su one tako poseban poklon:

„Obožavala sam cipele kada sam bila mala, a baš u vreme kad smo predstavljali film, mogla sam da počnem da kupujem i cipele za odrasle i zbog toga sam bila jako uzbuđena“.

Dok jedni ovo navode kao jako lep gest, drugi se pozvaju na to što je u potpunosti zanemario svoju ćerku, navodeći sve kao nepravedno.

Podsetimo se, pre nekoliko godina se pričalo kako je glumac za svoju naslednicu odabrao papreno skup rođendanski poklon, međutim sve je zamenila priča o velikim problemima u njegovom odnosu.

U susret njenom 18. rođendanu, izvoru su potvrdili da Tom Kruz nije u kontaktu sa ćerkom kao i da Suri Kruz ne želi da on bude prisutan u njenom životu. „I da je nazove, ne bi mu se javila“, rekli su pa nisu ostavili prostora za nagađanja da li je možda razgovarao sa ćerkom povodom njenog 18. rođendana, u aprilu ove godine.

Tom Kruz je na dan kada je Suri napunila 18 godina, bio u Londonu. U britansku prestonicu odvelo ga je snimanje osmog dela „Nemoguče misije“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz