Pretraži

NIJE TUGOVALA: Nakon raskida, Ksenija Knežević sa ovim glumcem?

Showbiz
0
Photo: Instagram/ksenia.knezevic

Posle pet i po godina zabavljanja s Nikolom, kojeg je strogo krila od očiju javnosti, Ksenija je odlučila da ipak nisu jedno za drugo.

Osećanja između nje i njenog, sada već bivšeg izabranika su zahladnela, što je dovelo do toga da na romansu stave tačku. 

Nikolu poznaje ceo život, a svojevremeno je čak i pričala da će i da se uda za njega. 



Kako mediji pišu, vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce osvojio je tri godine mlađi glumac, Pavle Mensur, sa kojim je od nedavno u vezi.

Prvi susret bio je odlučujući. Pavle nije mogao da odoli i pred Ksenijom pokaže najbolje od sebe. Udvarao joj se na lep i džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na „Music Week“ festivalu, gde ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno – piše jedan naš prestižni magazin. 

Ksenija i Pavle izričiti su po pitanju toga da ne žele svoju intimu da dele s drugima, stoga su informaciju da je ljubav pokucala na njihova vrata otkrili malom broju bliskih prijatelja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz