Pretraži

Nije ni SANJALA šta će sve uspeti da ostvari sa svojih 28 godina: Luna Đogani priznala da je ponosna na sebe, pa progovorila o svojim dostignućima

Showbiz
0
luna đogani

Poznata influenserka Luna Đogani progovorila je iskreno o svojim uspesima, pa istakla da je svesna svega što je postigla za svojih 28 godina.

Lunu Đogani smo videli i u ulozi pevačice, glumice i rijaliti zvezde, a čini se da joj naviše od svih leži uloga mame, u kojoj Luna po svemu sudeći najviše i uživa. Nedvano je sa svojim suprugom pokrenula i svojevsrtan podkast na njihovom Jutjub kanalu pod nazivom „Bunker“, gde sa zanimljim gostima pričaju o inetersantnim temama.

Mnogobrojne uspehe i na privatnom i na poslovnom planu Luna je postigla veoma mlada. Naime, šarmatna influenserka ima tek 28 godina, a svakim svojim pojavljivanjem i objavom privlači veliku pažnju fanova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Da je dosta toga postigla u životu, Luna je i sama svesna, pa je nedavno upravo ona bila gost u „Bunerku“ dok je u ulozi voditelja bio njen suprug Marko Miljković, pa je ona tom prilikom i govorila o svojim uspesima.

„Jako sam ponosna na sebe. Aposlutno sam ostvarena na svakom životnom polju, uspešna. Smatram da sam za svojih godine, 28 godina ostvarila neke stvari koje nisam ni sanjala da ću ostvaritii“, istakla je Luna, pa objasnila na šta je sve ponosna:

„Ponosna sam na sebe, na svoju porodicu, na svoj posao. To je moje najveće dostignuće, sve ovo što sam danas i sve što danas imam pored sebe“, završila je Luna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Da Luna zaista ima čime da se ponosi pokazuje i njena velika baza fanova koji ne prestaju da prate svako dešavnaje u njenom životu i da pažljivo slušaju svaki put kada se samo spomene njeno ime.

Da se njenim fanovima ne zna broja poznato je i od ranije, a na komentarima na ovom klipu oni su samo dokazali koliko jako „obožavaju“ poznatu influenserku.

„Divni ste, nema veće sreće od porodice“, “ Hvala Bogu, imaš na šta i da budeš ponosna“, “ I mi smo ponosi na tebe. Želim da ti se sve ostvari, a najviše želim da si sa svojom porodicom srećna i zdrava“, “ Samo napred i u budućnosti“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašlo ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz