Pretraži

U čemu se krije vaša snaga i koji izazovi vas očekuju tokom života? Tarot karte otkrivaju vašu sudbinu od rođenja

Astro
0
Photo: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

Većina nas zna svoj astrološki znak rođenja, ali da li znate da takođe imate i tarot kartu određenu po vašem rođenju?

Kreirane iz brojeva u vašem datumu rođenja, tarot karte otkrivaju vaše najdublje biće i vašu ličnu identifikaciju koja ostaje konstantna tokom čitavog života. Rođendanske karte takođe označavaju naš potencijal u ovom životu i kvalitete koje možemo iskoristiti kako bismo ispunili našu duhovnu misiju. One vam pokazuju snage, izazove i ključne teme čitavog života, sa velikom tačnošću i dubinom.

Svako od nas ima dve (ponekad i tri) tarot rođendanske karte, zasnovane na datumu našeg rođenja, koje se mogu izračunati na više načina.

Kako da izračunate vaše tarot karte?

Metod 1 – Računanje jedne rođendanske karte

Sabirajte svaki broj u vašem datumu rođenja. Na primer, ako je vaš rođendan 7. april 1969. godine, sabraćete 7 + 4 + 1 + 9 + 6 + 9 = 36. Svaki broj veći od 21 mora biti dodatno smanjen sabiranjem dva broja zajedno (npr. 3 + 6 = 9). Dakle, za ovaj primer, Rođendanska Karta je karta broj 9 – Hermit (Pustinjak)

Metod 2 – Računanje dve rođendanske karte

Da biste odredili vaše rođendanske karte, sabirajte brojeve u vašem datumu rođenja – tj. DD + MM + 19 + YY. (Za osobe rođene od 2000. godine, koristite 20 umesto 19.) Na primer, ako je vaš rođendan 7. april 1969. godine, sabraćete 7 + 4 + 19 + 69 = 99

Zatim saberite te 2 cifre. Na primer, 9 + 9 = 18. To nam daje prvu rođendansku kartu – Mesec (karta broj 18). Zatim, smanjite ovo na jedan broj za drugu Rođendansku Kartu (npr. 1 + 8 = 9) – Hermit (karta broj 9).

Ako se datum rođenja sabira u trocifreni broj (npr. 27 + 4 + 19 + 79 = 129), prve dve cifre se smatraju kao jedan broj (npr. 12) i dodaju se trećoj cifri (npr. 12 + 9 = 21). Prva rođendanska karta u ovom slučaju je svet. Druga rođendanska karta je Carica (2 + 1 = 3).

Šta znače vaše tarot karte?

Kada ste izračunali svoje rođendanske karte, možete početi da ih interpretirate i razumete koje uloge igraju u vašem životu.

Photo: photo_b / Alamy / Profimedia

Točak sreće (10) i Mađioničar (1)

„Kada ti život da limun, napravi limunadu.“ Ovo je vaša mantra sa kombinacijom tarot rođendanskih Karata! Možete uzeti bilo koju situaciju koju vam život da i pretvoriti je u nešto što koristi vama i drugima. Vidite sebe kao tvorca svoje sudbine, te umesto da budete na milost svoje sudbine, i sa ovakvim stanjem uma, vi možete ostvariti svoje najveće snove i želje.

Vaš dar je vaša sposobnost da manifestujete i privučete sreću.

Pravda (11) i Vrhovni sveštenici (2)

Vi ste u potrazi za istinom. Talentovani ste u proceni situacije i sagledavanju stvarnosti onakvom kakva zaista jeste. Niste uvek vezani za pravila – umesto toga, imate ovu prirodnu sposobnost da odredite šta se zaista dešava. Vi ste intuitivan donosilac odluka, vođeni instinktom kada se suočavate sa izazovnim situacijama. Možete lako ‘pročitati’ situaciju iako nemate sve informacije pri ruci.

Obešeni čovek (12) i Carica (3)

Vi ste duhovni kreativac sa ovom kombinacijom tarot karata. Imate dar kreativnog izražavanja i to činite tako što se povlačite korak unazad i posmatrate svet iz drugačijeg ugla. Možda ste po prirodi pasivni, ali vam to omogućava da se otvorite za nove doživljaje i nove perspektive koje drugi ne vide. To omogućava vašoj kreativnosti da procveta i da se pojavi na nove i uzbudljive načine.

Smrt (13) i Vladar (4)

Vi ste agent promene, a ovde ste da promenite svet oko sebe. Imate jasno uvid kada situacija ili način delovanja više ne služi vama ili većem društvu, i ne plašite se da sprovedete obimne promene kako biste postavili novi put. Tu ste da ponovo izgradite i postavite temelje za nešto novo što će se pojaviti. Preuzimate poziciju vođstva kada je potrebno, kako biste zagovarali promene koje su neophodne.

Temperans (14) i Hijerofant (5)

Vi ste ovde da donesete ravnotežu – ravnotežu između slobode (Temperans) i strukture (Hijerofant). Vi priznajete važnost postavljanja okvira koji će vam voditi razmišljanje i akcije, ali takođe imate talent da se krećete unutar i van tog okvira, u zavisnosti od situacije. Vi ste fleksibilni i prilagodljivi, ali isto tako poštujete tradiciju i konvenciju.

Đavo (15) i Ljubavnici (6)

Vi ste ovde da volite – da dajete ljubav, da je primate, da je stvarate. Vođeni ste dubokom ljubavlju prema Univerzumu, ali takođe treba da budete oprezni da se ova ljubav ne pretvori u želju ili požudu.

Duboko ste strastveni i možete usmeriti tu strast za veće dobro društva kada primenjujete svoje najviše moralne i vrednosne principe u donošenju odluka. Plešete na tankoj liniji između slobode i granica, i donosite najbolje odluke kada delujete iz mesta unutrašnje istine i univerzalne ljubavi.

Kula (16) i Kočija (7)

Vi ste pokretač! Vi ste ovde na Zemlji da izazovete postojeće stanje stvari, da uzburkate situaciju i srušite barijere i prepreke koje stoje na našem putu. Poznati ste po tome što govorite ono što mislite i što ste neverovatno odlučni i iskreni. Ništa vas neće zaustaviti na vašem putu!

Nemate strah i neprekidno se suočavate sa izazovima, čak i kada bi mnogi drugi odustali. Vi menjate igru i sila ste na koju treba računati

Zvezda (17) i Snaga (8)

Vi ste ovde da zračite svetlošću u ovom svetu i stvarate osećaj nade, vere i snage ne samo za sebe već i za druge. Putujete na sopstvenom duhovnom putovanju, ali takođe inspirišete druge da pronađu svoj put. Sa ovim parom tarot rođendanskih karata, vi ste iscelitelj i izvor svetlosti za mnoge ljude.

Vaša ličnost je optimistična i puna nade. Imate potpuno poverenje u Univerzum, znajući da ste vođeni duž svog puta. Dolazite iz mesta duboke unutrašnje snage koja je ojačana snagom vašeg verovanja i vaše vere.

Mesec (18) i Pustinjak (9)

Imate prirodni talenat i sposobnost da vidite „kroz“ stvari. Vaš fokus nije na onome što je direktno pred vama, već na tome šta se dešava iza scene. Zainteresovani ste za podsvesni um, intuiciju i sve što je skriveno i nevidljivo. I imate duboku želju da otkrijete svoj duhovni put i to učinite kroz meditaciju, duhovno putovanje, vizualizaciju i tako dalje.

Možda ste povučeni i radije se povlačite iz sveta oko sebe kako biste mogli da usmerite pažnju na svoj duhovni put i unutrašnje znanje. Stojite u senci kako biste mogli da posmatrate izdaleka, upijajući sve što nije vidljivo.

Sunce (19), Točak sreće (10) i Mađioničar (1)

Vi ste večni optimista i majstor manifestacije. Vidite dobro u svim stvarima i pronalazite pozitivnost i zabavu u svim aspektima svog života. Imate talenat da preokrenete svoju situaciju tako da zaista radi za vas, bez obzira na sve što vam Univerzum bacio na put.

Možda ste usmereni ka Zakonu privlačenja i umetnosti manifestovanja vaših snova. I posebno ste uspešni u stvaranju željene budućnosti!

Osuda (20) i Visoki sveštenici (2)

Sa ovom kombinacijom tarot rođendanskih karata, možda ćete ponekad imati osećaj kao da niste „sa ovog sveta“. Nalazite se negde između sveta duhova i zemaljskog sveta, lebdeći između veo svesti tokom celog svog života. Možda ćete osećati poziv ka Duhovnom svetu, komunicirajući sa onima koji su preminuli ili budući vođeni vašim Duhovnim Vodičima. Vi ste intuitivno biće.

Svet (21) i Carica (3)

Imate dar koji treba da podelite – dopustite mu da se pojavi i „rodi“ u ovom svetu. U skladu sa tim, pomoći ćete mnogim ljudima širom sveta koji će imati koristi od vaših darova. Vi ste ovde da pomognete drugima da stvore i postignu neverovatne stvari u svom životu. Vaša ličnost je holistička, obilna, kreativna i izražajna. Vi ste u svom elementu kada stvarate!

Budala (22/0) i Vladar (4)

Imate radosan duh, odličan smisao za humor i možete lako uočiti šalu u životu. Rođeni ste vođa, iako se ne uzimate previše ozbiljno. Tu ste da naučite druge tako što ćete biti uzor. Možete kombinovati logiku sa intuicijom kako biste imali inspirisane akcije koje donose uspešne rezultate. Sa oštrim intuitivnim osećajem imate strpljenje, odlučnost i disciplinu da stvari učinite mogućim. Vaš uspeh takođe će koristiti drugima, i to vam je važno!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Astro