Pretraži

Neprepoznatljiva! Nataša Bekvalac prošla kroz potpuno transformaciju, svi se pitaju zašto se odlučila na ovaj korak (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: F.S./ATAImages

Poznata pevačica Nataša Bekvalac šokirala  je fanove promenom koja ju je dovela do neprepoznatljivosti. 

Nataša Bekvalac već godinama važi za jednu od najatkrativnijih žena na našoj muzičkoj sceni. Njena lepota uvek je privlačila pažnju i mada je dolazilo do svojevrsnih promena u stilu oblačenja, u zavisnosti od toga kako su se menjali modni trendovi, pevačica je uvek zadržavala svoj autentičan i prepoznatljiv izgled, kao i plavu kosa koja je postala njen prepoznatljiv znak.

Međutim, Nataša se nikada nije plašila promene zarad svoje muzike, te smo u nekoliko spotova imali priliku da je vidimo u različitim izdanjima, sa crnom, ali i ekstremno kratkom kosom. Po svemu sudeći, pevačica se sada odlučila na novu promenu što je podelila na svojim društvenim mrežama.

Na snimku koji je objavila, Nataša je sve šokirala gotovo neprepoznatljivim izdanjem.

Savršeno našminkana, pevačica se priključila popularnom trendu, a ona i njena ekipa su odlučili da joj prekriju obrve puderom, i na taj način su rekreirali trend blajhanih obrva.

Posebnu pažnju ipak privukle su njene oči, kao i frizura. Kratke šiške i sočiva u plavoj boji dali su Nataši poseban, egzotičan izgled.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Ipak, i pored toga što je iznenadila fanove ovim izdanjem, mnogi se nadaju da je ovo pokazatelj da Nataša vredno radi na novim projektima i dugoočekivanom albumu koji je najavila pre izvesnog vremena, te da je do ove promene došlo zbog snimanja novog spota.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Inače, pevačica ne zasenjuje samo svojim licem, već i savršenom figurom, a nedavno je na svom profilu pokazala kako teku pripreme za leto. Ona je objavila nekoliko snimaka iz teretane i pokazala koliko vredno trenira.

„Ove devojke se ne šale“, napisala je ona, a društvo joj je pravila mlađa ćerka koja je po svemu sudeći vodila mamin trening.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz