Pretraži

NEOČEKIVANA TUŽBA ZA PEVAČICU! Madona se suočava sa nezadovoljstvom fanova, razbesnela publiku jednim postupkom

Showbiz
0
Madona
Foto:Printscreen/Instagram:madonna

Pop ikona Madona suočava se sa neočekivanom tužbom od strane svojih fanova.

Pevačica je u toku prošlog meseca održala tri velika koncerta u Njujorku, ali je umesto potvrde i oduševljenja od strane fanova dobila tužbu.

Problem je u velikom kašnjenju koncerta, što je uzeto kao osnov tužbe. Početak sva tri koncerta najavljen je za 20:30h, ali je sva tri dana šou počeo posle 22:30h i završio se oko 1 posle ponoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Slučaj, koji su podneli Majkl Felous i Džonatan Hejden, navodi da su „mnogi koji su kupili karte i prisustvovali koncertu u toku nedelje morali rano da ustanu sutradan, idu na posao i staraju se o porodičnim obavezama sledeći dan“, kao i da ne bi kupili karte da su znali da će koncerti kasniti toliko.

Tužba je podneta protiv Madone, promotera „Live Nations“, kao i Barklis centra za „lažno reklamiranje, nemarno pogrešno predstavljanje, i nepravednu i obmanjujuću trgovinsku praksu“.

Podnosioci tužbe su prisustvovali koncertu u sredu 13. decembra 2023. godine, ali pravni dokumenti navode da je i druge dve večeri, 14. i 16. decembra koncert počeo sa više od dva sata zakašnjenja.

Sudski dokumenti navode da ovo nije prvi put da se pevačici ovako nešto dešava, te da Madona ima dugu istoriju kašnjenja na koncerte i žalbe fanova.

Poznat je slučaj iz 2019. godine, kada je fan takođe tužio pevačicu zbog zakašnjenja, ali je posle mesec dana povukao tužbu. Nakon toga isplivao je snimak sa jednog od Madoninih koncerta na kom se ona obratila publici i osvrnula na ove navode.

„Postoji nešto što svi morate da razumete, a to je da kraljica nikada ne kasni“, rekla je ona tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz