Pretraži

„VEOMA SMO RAZLIČITE, JA SAM TO ŠTO JESAM!“ Lejdi Gaga ljuta zbog toga što je porede sa Madonom, obratila se javnosti oštrim rečima!

Showbiz
0
LEJDI GAGA
Photo: Instagram/ladygaga

Poznata pevačica Lejdi Gaga je u jednom podkastu izjavila da ona uopšte nema sličnosti sa svojom koleginicom Madonom sa kojom je često povezuju.

Lejdi Gaga važi za veoma originalnu pevačicu koja svakim svojim pojavljivanjem iznova privlači veliku pažnju javnosti, ali upravo zbog te originalnosti često je povezuju sa njenom koleginicom koja takođe ima jedinstven stil, a to je Madona.

Ove dve zvezde važe za najoriginalnije i jedne od najtalentovanijih pop zvezda u svetu, pa ih upravo zbog toga često povezuju, međutim izgleda da se Lejdi Gagi baš i ne sviđa taj pristup, pa je pevačica o tome oštro govorila u jednom podkastu.

„Madona i ja smo veoma različite. Samo kažem…Ona je fina dama, i imala je fantastičnu, veliku karijeru, ona je najveća pop zvezda svih vremena“, započela je Gaga i nastavila:

„Ali, ja sviram dosta instrumenata, pišem sama svu svoju muziku. Provodim sate svakoga dana u studiju, ja sam producent, ja sam pisac. Ono što radim je drugačije, ja ne vežbam samo iznova i iznova za šou. U mom radu postoji spontanost, dozvoljavam sebi da ne uspem, da se slomim, ne bojim se svojih mana. Postoje velike razlike između mene i nje, i ne mislim na to na nepoštujući način, ja jednostavnom neću da me više porede ni sa kim. Ja sam j***o to što jesam, ovo sam ja. Moja životna priča je moja, baš kao što je tvoja – tvoja“, zaključila je Gaga.

 

Izgleda da je Lejdi Gagu malo više pogodilo to što je porede sa nekim, ipak neki od komentara fanova ispod odlomka iz podkasta su glasili da je „pevačica pomalo kontradiktorna“. Naime, jedan pratilac je prokomentarisao da mu nije jasno zašto se Gaga ljuti kada je porede sa Madonom, s obzirom na to da ona upravo u ovom podkastu sama sebe poredi sa starijom koleginicom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz