Pretraži

„NEMAM ŽIVACA“: Ana Kokić progovorila o bivšem mužu, pa otkrila zašto je „singl“

Showbiz
0
Photo: Instagram/anakokicmusic

Ona je najpre otkrila da već neko vreme nema partnera, te da je "mrzi" da upoznaje muškarce.



– Mrzi me da imam nekog. Stvarno ne mogu. Baš me mrzi da upoznam nekog, pa da li ste jedno za drugo, da li odgovarate, da li ovo, da li ono… Nemam ni vremena ni živaca – rekla je Ana.

Pevačica je potom prokomentarisala i bivšeg supruga Nikolu Rađena i njegovu nedavnu svadbu.

– Mislim da je zaista bespotrebno više pominjati nas dvoje u bilo kakvom kontekstu. Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada ipak oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da ne pričam o njemu više – rekla je Kokićeva, koja je inače majka dve devojčice i kojima se trudi da bude što bolji roditelj.

Photo: Instagram/anakokicmusic

Photo: Instagram/anakokicmusic

 

– Znam da decu ume da “smara” neka naširoko i nadugačka priča. Trudim se da sve što kažem bude u nekoliko minuta, konkretno i jasno, da bude približno njihovim godinama kako bi mogle da razumeju – kaže Kokićeva za koju još nije vreme da je ćerke prate na nastupe koji su u noćnim klubovima pa će tako Novu godinu dočekati odvojeno.

  • Nisu mi još ništa rekle. Mada su u jednom trenutku pomenule da bi volele da idu sa mnom. Iskreno, mislim da je još rano. Nisu mi pominjale da li će negde ići. Mislim da će ostati kod kuće – poručila je ona.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz