Pretraži

„NEMAM GODINE ZA GUBLJENJE“: Karleuša progovorila o Dušku, otkrila i da li su podneli papire za razvod

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Jelena je pre mesec dana na Instagramu otkrila da su ona i njen suprug i fudbalski menadžer Duško Tošić doneli odluku da se razvedu, a ubrzo nakon toga ona je tu objavu obrisala, te nedavno rekla da nisu podneli papire za razvod.



Zbog svega toga, njhov odnos već neko vrmee okupira javnost, a ona je sada odlučila da reši dilemu i otkrije šta se zaista dešavalo.

Kako je istakla, oni nisu predali papire za razvod.

– Nismo. Neka pišu šta hoće i ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao slona kada ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više ništa da objašnjavam nikome – izričita je pevačica, koja je dodala da je saopštenje o razvodu bila lekcija za Duška.

– Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Ili-ili mi je sve odsad u životu. Nemam više toleranciju. Izgubilo se za ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više da pričam o Dušku. Kad zasluži nečim lepim, pomenuću ga. Do tada, pitajte me o ljubavi prema životinjama – poručila je Karleuša.

Photo: Instagram/karleusastar

Photo: Instagram/karleusastar

Ona se potom dotakla i svojih mezimica Atine i Nike, te objasnila da je naišao period koji je za svakog roditelja težak.

  • Uskoro pune 13 i 14 godina i period je nikada teži i za njih i za mene. Borim se kako znam i umem sa dve devojčice u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak slave majke. Teža i stresnija je situacija u kući, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam – zaključila je ona za "Stori".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz