Pretraži

Prvi nastup od izlaska albuma! Nikolija garantuje „lavinu“ dobrog provoda ovog četvrtka samo na IDJTV žurci u klubu X.O

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:idjvideos

Sezona vaših omiljenih IDJTV žurka je otpočela i održavaće se svakog četvrtka u popularnom prestoničkom klubu X.O, a ove nedelje će eksluzivno za beogradsku publiku nastupiti Nikolija! 

IDJTV nastavlja sa najboljim žurkama u gradu, a sutra, 21. marta na stejdžu kluba X.O imaćete priliku da čujete jednu od najvećih zvezda sa naših prostora Nikoliju koja je novim albumom „Lavina“ za samo par dana oborila sve rekorde slušanosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJVideos (@idjvideos)

Nikolija je tokom svog decenijskog postojanja na muzičkoj sceni donela potpuno novi zvuk i važi za začetnicu novog žanra u muzici, te već godinama predstavlja uzor mnogim mlađim koleginicama.

Ovog četvrtka imaćete priliku da čujete brojne Nikolijine stare hitove, ali i da uživate u premijernom izvođenju novog albuma i numerama „Lavina“, „Viski“, „Emotivno“, „Nenormalan lik“ koje su već osvojile srca publike.

 

Pored Nikolije, publiku će zabavljati i DJ Architect, kao i DJ Kennry, koji će za vas celu noć puštati najveće IDJ hitove. Vrata kluba se otvaraju u 23:00h, a rezervacije kao i informacije možete dobiti na broj 069 208 08 08.

Ne propustite ovaj sjajan događaj i priključite se IDJTV Party-ju u klubu X.O svakog četvrtka od 23h.

Vidimo se!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News