Pretraži

NEKA ME KIJA PLJUJE: Sloba Radanović otkrio zašto trpi Kijine teške uvrede, a onda počeo da je hvali (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/slobaradanovic

Fanovi konstantno obasipaju Slobu Radanovića pitanjima o bivšoj supruzi Kiji Kockar, što je bio slučaj i u našoj emisiji "One on one" u kojoj je pevač nahvalio pobednicu Zadruge.

——————– Sponsored ——————–


Iako je Sloba ranije slušao svakakve uvrede od Kije, o njoj je govorio isključivo u superlativu. Kockareva je Radanovića nazivala biseksualcem i neradnikom, vređala mu porodicu i govorila kako je imao bezbroj ljubavnica, primetio je Slobin fan.

– Kristina je to izgovarala u onim trenucima. Ne znam da li je to stvarno mislila ili ne. Neću da ulazim u to. Ona je to izgovorila, nisam ja. Ja sam sve to opravdavao time što je ona u tim trenucima bila povređena. Povređena žena svašta zna da izgovori – objasnio je pevač u emisiji "One on one".



Jednom od obožavalaca nije bilo jasno zašto Radanović sve to trpi i klima glavom.

Neka pljuje – rekao je klimajući glavom i nastavio:

Svako govori o samom sebi tako da ja neću da pljujem nikog.

Nakon toga ne veliko iznenađenje svih počeo je da hvali Kiju i njen rad, pošto su ga pitali da li se njeno pevanje popravilo.

– Mislim da se dosta popravilo. Ona je bila amater što se toga tiče. Mislim da je sada naučila svoj glas i shvatila šta sa njim može – zaključio je Sloba i nakon toga otkrio da li ima života nakon razvoda, ali i šta misli o Ani Korać.

https://youtube.com/watch?v=hOqYYp02ifI%3Fstart%3D123

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz