Pretraži

„Neka dragi Bog čuva našu ljubav i brak“: Anastasija i Nemanja Gudelj proslavili važan dan, pa svima pokazali koliko se VOLE (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Pevačica Anastasija Gudelj i njen suprug, fudbaler Nemanja Gudelj, obeležili su važan datum u njihovom braku, pa su sve podelili sa fanovima putem društvenih mreža.

Anastasija i Nemanja važe za jedan od najlepših parova na našoj javnoj sceni. U vezu su uplovli 2022. godine, a gotovo od samog početka njihovog odnosa par živi zajedno s obzirom na to da je fudbaler zbog poslovnog angažmana vezan za Španiju, odnosno Sevilju.

Prošle godine, njih dvoje su vezu krunisali crkvenim venčanjem, a pre nešto više od mesec dana, obavili su i građansko venčanje u Anastasijinom porodičnom domu na Dedinju u krugu najbližih prijatelja i porodice.

Tako je juče ovaj par proslavio godišnjicu svog crkvenog venčanja, a Anastasija se tom prilikom oglasila putem Instagrama, pa svima pokazala kolika je ljubav koja vlada između njih.

„Srećna nam prva godina braka. Neka dragi Bog čuva našu ljubav i brak do kraja života“, napisala je ona u opisu fotografije na kojoj je Nemanja grli i ljubi dok uživaju na jahti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Ova objava naišla je na veliki broj pozitivnih komentara fanova koji su im čestitali ovaj važan dan.

Podsetimo se, Anastasija i Nemanja su do pre nekoliko dana vreme provodili na Ibici gde su odmarali od svih obaveza, a društvo su im tom prilikom pravili poznati reper Mihajlo Veruović Vojaž, njegova devojka Tamara Kujačić, kao i još nekoliko prijatelja.

Da uživaju na odmoru prvo je obelodanila Anastasija kada je objavila fotografije sa Nemanjinom mlađom sestrom Vanjom Gudelj, i dok su svi mislili da su njih dve same došle na ovaj odmor, snimak fudbalera koji je pokazao svoje veštine na skuteru za vodu je oduševio fanove i pokazao da je i on sa njima.

Malo nakon toga Anastasije fotografije na jednom koncertu na Ibici, sa Tamarom i još nekoliko devojka, kao i fotografije na kojima Vojaž pozira sa fudbalerom pokazale su da se skupilo veliko društvo i da svi zajedno uživaju u čarima Ibice.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz