Pretraži

Negirala je njegovu preljubu, a onda su doživeli emotivni brodolom: Bivši partner poznate glumice sada uživa u ljubavi sa njenom koleginicom!

Showbiz
0
Foto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Poznata holivudska glumica nakon rastanka od režisera sa kojim je, dok su bili u vezi, živela u odvojenim kućama i čiju je preljubu negirala, priznala je da će zauvek ostati povezana sa njim, dok on uživa u ljubavi sa Monikom Beluči.

Helena Bonam Karter veliku pažnju fanova privači svojom venserijskom glumom, svojim neobičnim stilom, kao i zanimljivim privatnim životom. Naime, poznata glumica koju je publika zavolela zahvaljujući ulogama u filmovima: “ A Pattern of Roses“, “ Lejdi Džejn“, “ Soba s pogledom“, kao i ulogom Belatriks Lestrejndž u filmovima o Hariju Poteru, svakom svojom pojvaom privlači veliku pažnju, zahvaljujući svojim neobičnim odevnim kombinacijama koje odaju njen nesvakidašnji stil.

Ona je svoj stil pokazala i na sinoćnjoj dodeli televizijske BAFTA nagrade u Londonu, gde je glumica na tradicionalnoj svečanosti pokazala sve, samo ne „tradicionalnu“ odvenu kombinaciju.

Glumica je za ovu priliku odabrala haljinu cvetnog dezena, ali dosta drugačiju od većine modela prikaztanih na crvenom tepihu, a haljinu je uklopila sa sandalama sa visokom platformom i sunčanim naočarama.

Foto: Cat Morley/SOPA Images/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Helena je ovde još jednom pokazala svoju kretivnost, a osim svojom pojavom, ona je neretko privlačila pažnju i ljubavnim odnosom sa čuvenim rediteljem Timom Bartonom, koji sada uživa u vezi sa glumicom Monikom Beluči.

Naime, Timoti i Helena su bili u vezi od 2000. do 2014. godine, a iz te veze imaju ćerku Nil i sina Bilija. Njihovu vezu pratile su mnogobrojne turbulentene situacije, među kojima je i situacija iz 2013. godine, kada je njihova veza doživela veliki ljubavni brodolom. Naime, Timoti je te godine uhvaćen kako se u Londonu ljubi sa misterioznom plavušom. Premda je Helena je demantovala da se radi o preljubi što je uradio i njen portparol za E! News, ova situacija je veoma potresla njihove fanove.

Osim ove situacije, sama njihova veza bila je jako čudna, a oni su važili za izuzetno ekscentričan par, mada je glumica u emisiji Grejema Gordnona Nortona pre više godina izjavila da su ona i Tim zapravo imali veoma tradicionalnu vezu osim za praznike kada bi on njihovu božićnu jelku „ukrašavao“ „figurama zombija i mrtvih beba“.

„On je očigledno bolestan čovek“, rekla je.

Njihova veza privlačila je pažnju i zbog činjenice da su njih dvoje živeli u odvojenim kućama, što poznatoj glumici nije bilo nimalo neobično:

„U bilo kojoj vezi, nakon što prođe prva godina, ne možete a da ne poželite svoj prostor, imamo različite ukuse za televiziju i oboje radimo od kuće. Ali stvari među nama nisu tako loše, inače ne bih ostala bila trudna, zar ne“, izjavila je ona jednom prilikom.

Premda su 14 godina bili u vezi i imaju dvoje dece, njih dvoje nikada zvanično nisu stupili u brak, ali glumica je neretko nakon raskida veze pričala kao da je reč o braku.

“Prošla sam kroz vrlo bolan razvod. Dugo je to trajalo. To nije nešto konačno. Nikada ne završi. Čak i ako se razvedete od nekoga, to je vrsta braka ako imate decu sa njim. Veza može da se promeni, ali to je veoma komplkovana stavr kada imate decu“, poručila je.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz