Pretraži

„NEĆE ON MENI NIŠTA DA OTIMA“: Barbara Bobak o planovima za brak, pa progovorila iskreno o TRUDNOĆI

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/barbara.bobak

Nakon raskida sa pevačem Darkom Lazićem, Barbara se skoncentrisala na svoju karijeru, a privatni život je ostavila po strani, te retko priča o ljubavi i partnerima.



Ipak, ona je sada otkrila kako gleda na brak i predbračni ugovor.

Verujem u predbračni ugovor, neće on meni ništa da otima. Super je poverenje u početku, divno, bajno i sjajno, ali kad padnu maske tad sve krene – rekla je pevačica, pa priznala kako bi se nosila sa činjenicom da ostane u drugom stanju pre braka.

Pa iskreno nisam razmišljala o deci pre braka. Uvek sam govorila, možda su mi moji isprali mozak, ali mislim da bi mi najveći poraz bio da zatrudnim pre braka. Ne zato što to osuđujem, već zato što bi u mojoj glavi to bilo veliko "ali". Da li sam ja ovo morala i da li sam htela tog čoveka da nije trudnoće, tako da pre braka ne bih volela.

Barbara je istakla da nikada nije bila ljubomorna, ali da ima svoja raspoloženja, te da će njen izabranik morati da se nosi sa tim.

Nikada nisam bila, to može svaki moj bivši da potvrdi. Umem da budem i histerična i ovakva i onakva, ali ljubomorna ne. Ja sam jako veliki ‘kontrol frik’ i ceo moj bio ritam jako je uticao na moj organizam, i često se dešava da ustanem na levu nogu i tako provedem ceo dan. Umem da nervoziram oko najbitnijih stvari, ili sam najdivnija na svetu ili sam sve suprotno od toga, ja sam takva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz