Pretraži

„NE MOGU DA BUDEM IMUNA NA TEBE“: Mlada tiktokerka opčinila žiri, Nataša Bekvalac joj uputila reči podrške

News
0
Foto: IDJTV

Ova 21-ogodišnja takmičarka je student informacionih tehnologija, a IDJShow vidi kao dobru priliku za nju i njen napredak na muzičkom polju.



Došla sam na IDJ jer mislim da je dobra prilika za mene. Naravno da bih volela da pobedim, verujem da bi svi. Od malena sam znala da želim ovim da se bavim, to se tada i videlo i baš mi je drago što nikad nisam odustala.

Sara najveću podršku ima u porodici, a posebno je vezana za sestru, sa kojom ima i zajedničku tetovažu.

Moji roditelji su mi velika podrška. Sestra je takođe jako velika podrška. Kada se ove tetovaže spoje, tj datumi našeg rođenja, dobije se anđeoski broj koji ima značenje da nas anđeli podsećaju da uvek postoji neko ko nas podržava.

Sara se ispred Darka, Nataše i Relje predstavila numerom Emine Jahović "Vukovi".

Prva je svoj sud dala Nataša Bekvalac.

Ja ne mogu nikako da budem imuna na tebe zato što si prelepa, zato što jako lepo pevaš, ali… Početak ti je bio loš, nisi bila u intonaciji, a jako je važan taj prvi utisak. Pogotovu u ovakvim pesmama gde je jako važan izraz, gde je pesma prelepa, jako emotivna, znači moraš biti u pesmi, moraš biti u emociji. Imala si puno grešaka, ali si meni fantastična i sa tim greškama. Ja bih radila sa tobom. 

Vrlo dobro pevaš. Ja bih voleo da vidim šta ti sve nudiš, šta sve kriješ, a verujem i da ćemo imati prilike – nadovezao se Relja.

Ono što je zanimljivo jeste to da Sara ima veliku podršku na društvenoj mreži TikTok, na kojoj ima preko 16 hiljada pratilaca, a kojima je najavila svoje učešće u IDJShow-u. Ovaj njen klip ima skoro 60 hiljada pregleda, a Sara je dobila veliku podršku od svojih pratilaca.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News