Pretraži

„Ne menjam pelene“: Darko Lazić otkrio kako izgleda nova porodična dinamika sa bebom, pa priznao da li pomaže Katarini

Showbiz
0
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Darko Lazić nedavno je po treći put postao tata, kada je njegova supruga Katarina na svet donela devojčicu, za koju je par izabrao simbolično ime Srna.

Poznato je da je Darko ponosni tata devojčice Lorene, koju je dobio u braku sa Anom Sević, kao i sina Alekseja, kog je dobio iz odnosa sa Marinom Gagić. Njemu je ovo prvo dete sa sadašnjom suprugom, a pevač je kada je postao tata po treći put organizovao čak dve proslave kako bi obeležio ovaj važan događaj.

Nakon što je izveo ženu i ćerku iz porodilišta, Lazić je otkrio i da će pauzirati sa nastupima neko vreme kako bi pomogao Kaći oko bebe i kako bi zajedno uživali u novoj porodičnoj dinamici.

Sada je pevač otkrio kako se snalazi sa malom bebom, te oko čega najviše pomaže, a šta ne radi.

„Vidi se po meni da sam se obrijao, da imam podočnjake, malo sam umoran, ne spava se noćima, ali to su neke „slatke muke“. Kaća se jako lepo snalazi i jako je brižna majka, što je meni jako drago. Za sada je sve, hvala milom Bogu, kako treba. Ona je super mama, a vi znate da sam ja super tata, po ko zna koji put. Ne menjam pelene još uvek, nemam još uvek tu hrabrost, jer se beba tek rodila, pa kad malo ojača, onda ću ja, nemam problem da to radim, znam kako ide“, ispričao je Darko za medije.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Iako mu je ovo treći put da postaje tata, folker je priznao da se pogubio kada je došao taj trenutak, te da se Kaćin porođaj razlikovao od porođaja kroz koje je prošao sa Anom i Marinom.

„Kada sam dobio Lorenu radio sam, kada sam dobio Alekseja, isto, ovo je sada bio prvi put da smo Kaća i ja otišli na redovan pregled, nije joj uopšte bio termin. Međutim, doktor je rekao: “Tata može slobodno da ide kući da donese mamine stvari, mama ostaje, porađa se danas.” Kad sam krenuo kući, omašio sam stranu. Krenuo sam za Niš, umesto za Sremsku Mitrovicu. Baš sam bio pogubljen u tom trenutku.“

Poznato je da pevač dosta vremena provodi sa ćerkom i sinom, a sada je otkrio kako su oni reagovali na mlađu sestru.

„Alekseju je sve zanimljivo, mali je on, on je za mene još beba, mislim da još uvek ne shvata šta je to, a Lorena sve zna i u fazonu je: ‘Opet ću morati da čuvam bebu’. Super su svi. Srna liči na mene. Kaća baš kaže: ‘Rodila sam sebi ćerku koja liči na tebe’”, pohvalio se Darko.

Podsetimo, Kaća je nedavno podelila trenutke iz porodičnog doma, te je pokazala kako izgleda njena jutarnja rutina sa prinovom, a fotka koju je okačila raznežila je sve njene pratioce.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz