Pretraži

Ne mari za hejtere: Breskvica jednom fotkom jasno stavila do znanja šta misli o negativnim komentarima (FOTO)

Showbiz
2
Foto: M.M./ATAImages

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Anđela Ignjatović, Breskvica, od izbacivanja numere sa kojom će se takmičiti na „Pesmi za Evroviziju“ ne prestaje da izaziva brojne komentare i podeljena mišljenja javnosti.

Na početku svoje solo karijere Breskvica se odlučila za trep žanr, modernijeg zvuka, međutim u poslednjih nekoliko meseci mlada pevačica je izbacila nekoliko numera folk žanra, te je otkrila da se trenutno više pronalazi u ovom stilu, što ne znači da neće dalje eksperimentisati ili se vratiti starom zvuku.

Anđela se ove godine nada da će predstavljati našu zemlju na Evroviziji, a njena numera je definitivno jedna od najkomentarisanijih. Zbog svog rodoljubivog karaktera pesma „Gnezdo orlovo“ je izazvalo podeljena mišljenja dok je pevačica otkrila da je želela svojoj zemlji da pruži dostojnu pesmu za ovo svetskog takmičenja.

S obzirom na to da je u poslednje vreme na udaru negativnih komentara više nego inače, mnogi se pitaju kako se Breskvica nosi sa njima.

Ona je sada odgovarala na najzanimljivija pitanja pratilaca, te je između ostalog otkrila i da li je kritike pogađaju.

„Kako uspevaš ostati toliko pozitivna uprkos tolikom hejtu na dnevnoj bazi“, napisao joj je neko, a potom je usledio pevačicin odgovor koji je nasmejao sve.

Breskvica je okačila svoju fotografiju kako se opušta sa maskom na licu i napisala „Ja kad me hejtuju“, čime je jasno stavila do znanja da ne mari za negativne komentare, kao i da je ne dotiču.

breskvica
Foto: Instagram printscreen/brrrreskvica

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz