Pretraži

„NE IDEMO IZ KRAJNOSTI U KRAJNOST“: Mia Borisavljević otkrila tajnu dobrog izgleda, liniju održava uz pomoć dece

Showbiz
0
Photo: Instagram/miaborisavljevic

Pevačica Mia Borisavljević pored pevanja, pre izvesnog vremena je počela da se bavi i privatnim biznisom, te je sa suprugom Bojanom Grujićem otvorila nekoliko fitness centara u gradovima širom Srbije.

Kako Mia redovno trenira, ona važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj sceni. Pevačica je sada otkrila kako uspeva da održi svoju liniju i istovremeno dala savet svim devojkama kako svoj izgled da dovedu do savršenstva.

„Nema prevelikog odricanja, mi smo u fazonu da pojedemo nešto što nam se sviđa, ali da više treniramo… Ne idemo iz krajnosti u krajnost ni u kom slučaju, umereni smo u svemu, ne odričemo se ničega da posle ne bi došlo do neke prevelike želje i prejedanja“, rekla je Mia nedavno, pa prokomentarisala svoje koleginice:

„Ima mnogo lepih devojaka na našoj javnoj sceni“, rekla je ona za „Grand“.


Mia se u javnosti uvek pojavljuje sređena i u elegantnim izdanjima, a s obzirom na to da je ponosna mama dve ćerkice, ona je otkrila da nekada privatno nema prostora ni vremena da bude uvek skockana.

„Eto ćerka alarmira celu kuću, ustajemo ujutru čupavi, nervozni i nenaspavani (smeh) Piju se limunade i cede se sokovi“, rekla je pevačica, a njen suprug se nadovezao i dodao da su u treningu od ranog jutra.

„Mia sprema doručak, pa klasika oko dece. Odmah se ide na trening, mi smo u treningu čim se probudimo“, rekao je Bojan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz