Pretraži

„BILA NAM JE STRAH I TREPET“: Mia Borisavljević nije odrastala sa roditeljima, otkrila sve o ženi koja ju je podigla

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Pevačica Mia Borisavljević godinama unazad uživa u idličnom porodičnom životu sa suprugom Bojanom, sa kojim ima dve ćerkice. Pored pevanja, njih dvoje su se posvetili i privatnom biznisu, te su otvorili nekoliko fitnes centara širom Srbije.

Između ostalo jedan lokal su otvorili i u pevačicinom rodnom mestu, Valjevu, koji je samo dva dana nakon otvaranja razlupan, o čemu više možete pročitati ovde.

Pevačica se sada prisetila svog odrastanja sa sestrom u ovom mestu i otkrila sa kim je provela detinjstvo.

„Mene su više vaspitavali baka i deka nego roditelji. Roditelji su radili i tokom cele nedelje bismo sestra i ja bila kod bake i deke, dok bismo samo vikendom išle kući kod mame i tate“, ispričala je Mia.

Kako je istakla pevačica, baka koja ih je odgajala bila je veoma stroga i striktna, a iza čvrstog stava i strogog vaspitanja krila je tužnu priču.

„Moja baka je bila dete bez roditelja i odrastala je u internatu, zato je i imala tu strogu disciplinu. Bila nam je strah i trepet, jer ona kad lupi šakom o sto to je bio kraj“, ispričala je pevačica, prenosi „Blic“ i dodala da se u kući znao red, pa se odmah po ustajanju raspremao krevet, slagale su se stvari i sve se vraćalo na svoje mesto.

Kako je baka bila učiteljica po zanimanju, jednu stvar nije nikako mogla da dozvoli za svoje unuke.

„Učilo se pisanje, čitanje, ma sve. Nisam smela da krenem u prvi razred, a da ne znam te stvari. Tako sam bila u školi prvi đak koji je dobio člansku kartu biblioteke“, rekla je svojevremeno Mia Borisavljević.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz