Pretraži

„NAŽALOST NE MOGU DA TI DAM VETO“: Barbara Popović oborila žiri sa nogu, ali nisu mogli da primene novo pravilo

News
0
Foto:IDJTV

Ona je odlučila da se predstavi makedonskom pesmom, a na kraju njenog izvođenja Darko i Nataša su ustali i njen talenat i nastup zajedno sa publikom nagradili gromoglasnim aplauzom.



Barbari se prva obratila Nataša, koja je ustala kako bi se upoznala sa njom i koja je ostala gotovo bez reči zbog Barbarinog talenta.

Da ustanem, da se upoznamo. Drago mi je što smo se upoznale. Ja sam se naježila od glave do pete. Ne znam šta da ti kažem, sem da kada telo odreaguje ovako… Koža je najveći receptor mog utiska večeras, a to je da si fenomenalna i da ćemo se sigurno gledati u finalu iako nažalost ne mogu da ti dam veto. Tebi ne trebamo ni mi, ni niko, tebi treba samo tvoja emocija i glas i ti tako lepa.

Ni ne treba joj veto. Bravo stvarno, svaka čast. Kada sam video Skoplje, mislio sam da prebacim na Darka, međutim ovde bi i gluv i slep odreagovao koliko je ovo dobro. Ovo je bilo stvarno jako, jako, jako dobro – nadovezao se Relja.

Alal ti vera. Pokazala si kako se uživa na sceni. Ja sam iskoristio svoj veto, međutim znam da ti ne treba, ti naš zajednički veto. Bravo, odlična si, od srca ti kažem i vidimo se u sledećem krugu – rekao je Darko.

Kako je Barbara rekla najviše joj je značio Darkov komentar.

Najsrećnija sam zbog Darka. Darko je u Makedoniji kralj muzike i kad ti nešto on kaže onda si stvarno najbolji.

https://youtube.com/watch?v=bW3yESXSSww%3Fsi%3DhsguXGAHxyart39y

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News