Pretraži

ODUŠEVILA PROMENOM: Nataša Bekvalac se priklonila svetskom trendu, fanovi oduševljeni njenim izgledom (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:bekvalceva
Foto:Printscreen/Instagram:bekvalceva

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora, Nataša Bekvalac, tokom svoje dugogodišnje karijere koja traje više od dve decenije, ostavila je pečat na domaćoj sceni svojim hitovima, ali i svojim izgledom.

Natašu prate komentari da je jedna od najlepših pevačica koja se ikada pojavila na našim prostorima, a tokom godina dobila je i nadimak „novosadska Barbika“, kako zbog lepote tako i zbog prepoznatljive plave boje kose koju nije menjala tokom karijere.

Iako je za potrebe spotova stavljala perike i oprobala se sa različitim bojama kose, Nataša Bekvalac je ostala dosledna plavoj boji. 

Pevačica je sada iznenadila kako svoju brojnu publiku, tako i medije upravo transformacijom frizure. Naime, ona se pre nekoliko dana pojavila na jednom javnom događaju sa vidno skraćenom kosom u popularni paž koji trenutno osvaja brojne poznate ličnosti i influenserke i na domaćoj i na svetskoj sceni.

Okupljeni na pomenutom događaju su ostali oduševljeni Natašinom frizurom, ipak ona je otkrila da se ne radi o trajnoj promeni, već da je u pitanju perika.

Čini se da se i samoj Nataši dopao ovaj paž, s obzirom na to da je istu periku stavila i na snimanju najnovije epizode IDJShow-a, koja će biti prikazana u nedelju, a da li će se pevačica zaista i odlučiti na ovu promenu, ostaje nam da vidimo.

nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz