Pretraži

„BILA SAM PREZALJUBLJENA U NJU!“ Dunja Jovanić iskreno progovorila o Nataši Bekvalac, pa otkrila detalj koji nikada neće zaboraviti (VIDEO)

Influence
1
dunja jovanic
Foto: IDJTV

Influenserka Dunja Jovanić nedavno je gostovala u emisiji Quiz na IDJTV-u, a tom prilikom otkrila je brojne nepoznate detalje o sebi.

Dunja je tokom gostovanja u ovoj emisiji, u kojoj joj je društvo pravio prijatelj Milan Maglov, otvoreno govorila o karijeri, zaljubljivanju, kolegama i ličnostima sa naše javne scene, a tom prilikom dotakla se i Nataše Bekvalac.

Naime, jedno pitanje odnosilo se upravo na našu poznatu pevačicu, a Dunja je spremno odgovorila da joj je Nataša bila idol u mlađim danima, priznavši i da joj je mama tada priredila iznenađenje koje nikada neće zaboraviti.

  • Meni je ona bila idol. Kada sam bila manja, sećam se tog momenta kada mi je mama donela Natašinu potpisanu sliku, njen autogram. Ja sam mislila da se svet tada zaustavio! – rekla je Dunja i dodala:

– Baš sam bila prezaljubljena u nju. I dan danas je obožavam! – priznala je Dunja.

A šta su Dunja i Milan ovom prilikom otkrili o svojim block listama, odustajanju od karijere, zaljubljivanju i predstavljanju partnera javnosti, pogledajte u novom izdanju emisije Quiz:

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence