Pretraži

„UDVARAČI ME SE PLAŠE“: Nataša Bekvalac progovorila o privatnom životu, pa otkrila sve o odnosu sa starijom ćerkom

Showbiz
1
nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora i novi coach u drugoj sezoni vodećeg digitalnog muzičkog takmičenja, IDJShow-a, Nataša Bekvalac našla se na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom za brojne medije otkrila, do sada nepoznate detalje, o svom privatnom životu.

Poznato je da Nataša ima dve ćerke, Hanu, iz braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem i Katju, iz braka sa Lukom Lazukićem. I dok malena Katja ima tek 5 godina, 16ogodišnja Hana izrasta u pravu devojku i već izaziva brojne komentare svojom lepotom.

Nataša Bekvalac je sada progovorila o odnosu sa starijom ćerkom i istakla da se ne trudi da Hani bude drugarica, već roditelj na prvom mestu.

„Ne izlazimo Hana i ja zajedno. Nisam ja njena drugarica, ja sam pre svega njena mama. Radim sve ono što rade i druge mame. A sad da obujem štikle i izlazim sa njom u klubove, teško. Uvek smo Hana i ja imale zajedničke teme, imaćemo ih i te kako u budućnosti. Naoštrila sam se“, našalila se pevačica u svom stilu, a potom i dodala:

„Nas dve komuniciramo i uvek smo tema nas dve. Naravno, pričamo i o momcima, kao i pubertetu. To jeste jedna od tema o kojima mi razgovaramo. Hani je uglavnom sve što ja radim “krindž“ (transfer blama), u toj je fazi kada na sve što ja kažem uglavnom prevrće očima, jer ima samo 16 godina.“

Privatni život Nataše Bekvalac često je bio tema u medijima i javnosti, te je poznato da je imala i uspone i padove na ovom polju. Ipak, već nekoliko godina unazad pevačica vešto krije svoj ljubavni život, pa nismo imali priliku da je vidimo sa jačom polovinom, a sada je otkrila da li ima udvarača.

„Ne da nemam udvarače, nego me se plaše“, rekla je ona, prenosi „Blic“.

Pevačica je prepoznatljiva i po svom humoru, a njene izjave su više puta postajala viralne na društvenim mrežama. Tako je nedavno njen komentar  u IDJShow-u na račun jednog takmičara postao viralan na TikToku, međutim Nataša je otkrila da ona nije fan sopstvenih komentara.

„Meni moje izjave uopšte nisu drage, sve to kad čujem posle nije mi nimalo inspirativno. Uopšte se ne oduševljavam, vidim da narod to voli, ali ja toliko ne.“

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz