Pretraži

„IMAM SAMO JEDNU ŽELJU“: Nakon malene Katje, starija ćerka Nataše Bekvalac otkrila svoj novogodišnji spisak (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:bekvalceva
Foto:Printscreen/Instagram:bekvalceva

Oglasila se i druga ćerka Nataše Bekvalac povodom svojih novogodišnjih želja!

Poznata pevačica Nataša Bekvalac juče je podelila fotografiju koja je raznežila sve njene pratioce na društvenim mrežama. Naime, poznato je da Nataša ima dve ćerke, 16ogodišnju Hanu i 5ogodišnju Katju, a pevačica je sa svojim fanovima podelila novogodišnje želje mlađe mezimice.

U pismu male Katje Deda Mrazu ona je istakla da ima dovoljno igračaka, te je za Novu godinu poželela knjige, a potom je priložila spisak od 6 knjiga. Ovaj njen postupak je oduševio mnoge koji su primetili koliko je Katja skromna devojčica.

Nataša često ističe koliko je ponosna na svoje ćerke, kao i na to kako se slažu i koliko je Hana posvećena nešto mlađoj sestri. Ona neretko deli trenutke njihove porodične idile, a tako je bilo i ovog puta.

Naime, nakon Katjinog pisma koje smo imali priliku da vidimo, pevačica ih je usnimila kako sede za stolom u toku jela, a Hana je podelila svoje novogodišnje želje sa devojčicom.

„Dragi Deda Mraze, ove godine sam bila super, ali ja nemam želje. Imam samo jednu želju, da dođeš kod moje sestre Katje“, pročitala je Hana svoje pismo.

„Je l’ si zadovoljna Kele? Baš je super želja. Misliš da će je ispuniti?“, upitala je Nataša mlađu mezimicu, nakon čega je ona potvrdno klimnula glavom.

nataša bekvalac
Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz