Pretraži

„Naša veza je imala dozu netrpeljivosti“: Henny priznao koja pevačica je bila njegova velika LJUBAV, pa izneo detalje turbulentnog odnosa

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Henny nedavno je gostovao u jednom podkastu gde je za gledaoce otkrio do sada nepoznate detalja o vezi sa našom pevačicom, a tom prilikom otkrio je i da li planira neku muzičku saradnju sa njom.

Jedan od najpopularnijih izvođača mlađih generacija, osim po svojim pesmama i neverovatnoj energiji, poznat je i vezi sa pevačicom Mahrinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HENNY (@hennypijem)

Njih dvoje su oduvek plenili pozitivnom energijom i neretko su tada kačili zajedničke Tiktokove kojima su zasmejavali ljude, ali je nakon nekog vremena došao kraj njihove ljubavi.

Bivši partneri ističu kako su i dalje u dobrim odnosima i da komuniciraju, a to se može videti na društvenim mrežama, jer su se u par navrata našli na istim događajima i fotografisali se za društvene mreže.

Nedavno je Henny gostovao u “Voštcastu“ gde je priznao da je veza sa Mahrinom bila nešto što je na njega ostavilo najveći utisak, ali da veruje da su malo više bili razdvojeni da bi njihova veza i dalje trajala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HENNY (@hennypijem)

“Mahrina je na mene ostavila najveći utisak“, rekao je on.

Osvrnuo se i na to šta je ono što je jako voleo u njihovom odnosu i da mu nikada nije bilo dosadno sa njom.

@hennypijem 😂 @mahrinaye ♬ original sound – Hennypijem

“Naša veza je imala tu neku dozu netrpeljivosti, istenzija me odjednom, pa me pusti, bila je ta turbulencija, jer ona je tako luda i nikad mi nije bilo dosadno“.

S obzirom da se oboje bave muzikom, Henny je rekao da ukoliko bude bilo prilike da on i Mahrina snime zajedničku pesmu, da će to i uraditi, jer su u dobrim odnosima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz