Pretraži

NAMZALA SE KRLVLJU, PA ŠOKIRALA SVE: Hejli Biber pokazala kako se maskirala za Noć veštica, o jednoj fotografiji bruje mreže! (FOTO)

Showbiz
0
Hejli biber makeup influenser
Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

Iako se Noć veštica obeležava 31. oktobra, vikend za nama mnogi su proveli u duhu ovog praznika, pa tako nisu izostali maskenbali na kojima se svetske zvezde utrkuju koja će imati originalniji kostim. 

Poznata manekenka i influenserka Hejli Biber konstanto oduševljava svojim modnim kombinacijama, a milioni njenih fanova na društvenim mrežama ne kriju da im je ona vrlo često modni uzor, pa se nikako ne može poreći da ona ima veliki uticaj i doprinos kada je pojava novih trendova u pitanju.

Sada nas je Hejli iznendaila nešto drugačijim izdanjem. Jasno je da Hejli voli Noč veštica i prerušavanje s obzirom da svake godine dominira svojim kostimima, a ove godine svakako je privukla pažnju.

Hejli je na svom Instagram profilu postavila fotografiju u njenom kostimu koji je odabrala nove godine. Manekenka je na sebi imala samo čipkasti beli donji veš, i brushalter u istom maniru. Ona se slikala na travnjaku, a na jednoj od fotografija se vidi kako se po telu namazala crvenom bojom koja je predstavljala krv, dok iza nje stoji „ubica“ sa krvavim nožem u ruci. 

Ovom pojavom ona je rekreirala scenu iz poznatog filma „Scary movie“ obukavši se kao Dru Deker.

Komentare je isključila, ali su zato lajkovi „pljuštali“ sa svih strana. Za nekoliko sati više od 1.750.000 ljudi je lajkovala seriju manekenkinih fotki.

Čuveni film „Scary movie“ inače predstavlja parodiju na horor filmove kao što su „Vrisak“, „Noć veštica“ i „Isijavanje“, a pored poznate scene sa travnjaka gde Dru napda „ubica“ prerušena u Goustfejsa, ona je rekreirala i scenu kada ovaj lik koga u filmu glumi Karmen Elektra dobija misteriozni poziv.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz