Pretraži

“KADA SE TO DESI, INTERNET ĆE POSLEDNJI SAZNATI“: Hejli Biber progovorila o spekulacijama da je u drugom stanju

Showbiz
1
džastin biber, parovi
Foto:Printscreen/Instagram:justinbieber

Hejli Biber se neretko nalazi na meti tračeva, a ovog puta je tema bila njena navodna trudnoća o kojoj se gotovo svakodnevno piše. 

Hejli je nedavno dala intervju za jedan američki magazin gde je spomenula da, i kada se bude dogodila trudnoća o kojoj svi neprestano pričaju, internet će sigurno biti poslednji koji će saznati tu informaciju.

“Svi su bili kao,’Oh, Bože ona je trudna’ i to se dešavalo do sada milion puta“, rekla je Hejli, pa je dodala:

“Ne mogu da verujem da ne smem da budem naduvena, već da odmah kreće priča da sam trudna“.

U prošlosti, Hejli je pričala o tome kako želi da odgaja njeno i Džastinovo dete daleko od očiju javnosti, ali nije sigurna da bi to funkcionisalo sada, pogotovo zbog toga što su ona i Džastin ekstremno poznati i relativno su non stop pod prismotrom raznih fotografa, pa je dodala da jedino “roditeljstvo“ u koje je upućena trenutno je vaspitavanje pasa.

Svakako to što je pod budnim okom javnosti, jer željno iščekuju da vide da li je trudna i šta se dogodilo kod nje, ali kako ona kaže jako će se radovati kada bude došlo do trenutka da postane majka.

„To je takođe tako privatna, intimna stvar. To je nešto što će doći kada dođe.” rekla je Hejli, pa je dodala:

“Iskreno, na kraju dana mi je samo jako smešno kada vidim koliko se ljudi interesuju za to što mi radimo i interesuju ih te privatne stvari. Samo me pustite da radim sa svojim telom šta god želim.“ 

Hejli je jednom prilikom već pričala o trudnoći i građenju porodice sa Džastinom, a tada je pričala da se “plaši“ svega toga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Na kraju je objasnila da se ne plaši same uloge majke, već osude javnosti, jer kako ona kaže, ako oni mogu da komentarišu nju i Džastina u negativnom kontekstu, šta bi tek onda rekli za bebu.

Kada je Džastin gostovao 2020. u “Ellen Showu“ izjavio je da bi jako voleo da ima decu, ali da to nije samo njegova odluka, već i od Hejli, jer je ipak to njeno telo i ona odlučuje o tome.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz