Pretraži

NALJUTILA AMERIKANCE: Evo šta je Bijonse zahtevala od medija tokom komemoracije Kobiju Brajantu (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/beIN SPORTS France

Početkom ove nedelje, u Stejpls Centru u Los Anđelesu je održana komemoracija tragično nastradalom košarkašu Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Đani, koji su poginuli u padu helihoptera kojim su se vozili.

——————– Sponsored ——————–


Komemoraciji su prisustvovale hiljade ljudi, među kojima su bile i brojna poznate ličnosti koje su održale govor.

Između ostalih, među gostima se našla i Bijonse je na komemoraciji izvela Kobijevu omiljenu pesmu "XO" i "Halo", a strani mediji su javili da je pevačica zabranila fotografima da je slikaju za vreme trajanja komemoracije.



Urednici fotografskih agencija kao što su "Getty Images" i "Associated Press" su izjavili  za "The Post" da im je bilo zabranjeno da snimaju Kobijevu decu, ali i pevačicu koja je to navela kao zahtev.

Bijonse uvek mora da ima kontrolu nad svim. Mislim da je to uvredljivo i za porodicu Brajant. Uvek bira koje će se fotografije objaviti u medijima, a to je morala da uradi čak i na događaju kao što je komemoracija. To nije uradila ni porodica Majkla Džeksona ni Kristina Agilera. Niko nije imao taj zahtev. Osim nje. Uvek misli da se sve vrti oko nje – rekao je jedan od izvora.

Osoblje Stejpls Centra je moralo da pobrine da nijedan fotoaparat nije bio usmeren prema pozornici dok je Bijonse nastupala. Ovo nije prvi put da pevačicin tim određuje medijima koje će fotografije objaviti. Nakon njenog nastupa na Super Boulu 2013. godine, sajt "BuzzFeed" je bio primoran da ukloni članak koji je govorio o 33 najvrelija trenutka sa Bijonsinog performansa.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz