Pretraži

Nakon svetske slave želi da postane manikirka! Posrnula glumica okrenula novi list i sve iznenadila izborom karijere

Showbiz
0
Credit: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Posrnula holivudska zvezda Amanda Bajns se vraća u školu kako bi ostvarila svoje planove za novu karijeru.

Amanda je bila jedna od najperspektivnijih glumica Holivuda, a na televizijskim ekranima se pojavila sa samo 10 godina i tokom svoje dugogodišnje karijere je ostvarila brojne uloge kako u serijama, tako i u popularnim tinejdž komedijama.

Međutim, 2010. godine došlo je do potpunog posrnuća mlade zvezde u usponu. Ona se prema glasinama odala porocima, te je niz događaja doveo do reakcije policije i Amandine hospitalizacije.

Njeni roditelji su 2013. godine podneli zahtev za potpuno starateljstvo i mogućnost upravljanja glumičinim finansijama i njenim životom. Nakon toga, Bajnsova se držala dalje od javnosti i fokusirala na druge projekte izvan Holivuda, uključujući i studije na Institutu za dizajn i prodaju mode.

Nakon skoro 9 godina, sud je 2022. godine ukinio starateljstvo Amandinim roditeljima, a nekada perspektivna glumica je sada podelila sa svojim fanovima da je odlučila da se posveti novoj karijeri.

„Pošto još uvek nisam položila ispit za dobijanje licence za manikira, ponovo sam počela da pohađam školu kako bih proučila teoriju manikira i vežbala rad sa akrilom pre nego što ponovo polažem ispit“, podelila je Bajnsova putem svojih društvenih mreža, „tako da ću biti spremna kada dobijem posao u salonu za nokte.“

Foto: Instagram printscreen/amandaamandaamanda1986

Ova informacija dolazi nekoliko dana nakon što je bivša zvezda Nickelodeon-a proslavila svoj 38. rođendan u privatnosti. Umesto velike zabave ili okupljanja, Bajnsova je provela dan obilazeći apartmanske komplekse, prenosi E! News.

Glumica iz filma „Šta devojka hoće“ prvi put je podelila svoj san da postane tehničar za nokte u oktobru 2022. godine, kada je otkrila na društvenim mrežama da pohađa kozmetičku školu i uči o umetnosti noktiju.

Međutim, Amanda je prestala sa časovima u decembru 2023. kada je odlučila da započne novi podkast pod nazivom „Amanda Bajns i Pol Seminski: Podcast“. Iako je Bajnsova rekla da je prva epizoda „zaista dobro prošla“, kasnije je objasnila da joj vođenje podkasta nije prioritet.

„Zaista sam bila iznenađena i naravno da sam nameravala da nastavim nakon što su me prijatelji ohrabrili“, podelila je putem svoje Instagram priče istog meseca. „Međutim, nakon razmišljanja, radije bih dobila svoju licencu za manikira i imala redovan posao. Umesto toga ću krenuti tim putem. Hvala vam što pratite moj put!“

Iskustvo Amande i njenog rada sa Nickelodeon-om nedavno je stavljeno pod lupu nakon objavljivanja novog dokumentarnog serijala Investigation Discovery-a „Quiet on Set: Tamna strana dečje televizije“.

Projekat uglavnom detaljno opisuje kontroverznog producenta Dena Šnajdera, koji je otkrio glumicu dok je nastupala u Los Anđelesu u „Laugh Factory“-u kao dete.

Iako Bajns nije učestvovala u dokumentarnom serijalu, mrežama su se pronele glasine da su navodi o zlostavljanju koje su doživele pojedine zvezde od strane producenta istinite, te da je upravo ovo razlog Amandinih psihičkih problema i borbe sa zavisnošću koji su doveli do pada zvezde.

@backgridAmanda Bynes was spotted wearing a blonde-and-blue wig while out on a Starbucks run, sporting her Yeezy Foam RNNRs in Los Angeles. The 37-year-old actress took to Instagram this week to reveal that she would “start wearing wigs now” just months after buzzing her hair in December. 📷:  @backgrid_usa For licensing inquiries, please email us at [email protected] #backgrid #amandabynes

♬ Love You Like A Love Song – EQRIC & Bottle Flip

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz