Pretraži

Nakon razvoda spekulisalo se da je beskućnik, a sada uživa u novoj ljubavi: Poznati zavodnik obelodanio vezu sa 12 godina mlađom devojkom

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Youtube:saturdaynightlive

Holivudski glumac Džejson Momoa nakon rastanka sa bivšom suprugom ponovo uživa u ljubavi, a nova devojka se ne razdvaja od njega.

Pre nekoliko meseci supruga poznatog glumca Džejsona Momoe, Liza Bone je predala papire za razvod i to dve godine nakon što su objavili da su se razdvojili.

Ubrzo nakon vesti o razvodu, glumac je za Entertainment Tonight govorio o svojim novim poslovnim planovima, otkrivši da trenutno radi na dokumentarcu „On the Road“ i da zbog toga često putuje, međutim, njegovu izjavu mnogi su protumačili pogrešno.

„Trenutno čak nemam ni kuću. Živim na putu“,  rekao je Momoa tom prilikom, što je izazvalo burnu reakciju fanova koji se razumeli da je glumac sada beskućnik i da živi na ulici, nakon čega se on oglasio i istakao da nije beskućnik, samo da živi u prikolici.

Još jedna stvar koja je u poslednje vreme privukla veliku pažnju jesu njegove fotografije koje pokazuju da od isklesanih trbušnajaka zbog kojih su mnoge žene padale na njega nije ostalo ništa, i da je na to mesto došao izražen stomačić.

Zbog svega ovoga njegovi fanovi su zaključili da poznati glumac propada, međutim on je ove navode demantovao kada je ozvaničio vezu sa novom devojkom koja je čak 12 godina mlađa od njega.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adria Arjona (@adriaarjona)

Reč je o lepotici Adriji Ardžoni, koja je 12 godina mlađa od glumca. Oni su nedavno svoju vezu obelodanili javnosti, a sada je glumac tokom pojavljivanja na premijeri filma „Bajkeri“ dobio, očekivano, pitanja o vezi sa Adrijom, na šta je on odgovorio.

“Moja dama voli da se vozi”, rekao je 44-godišnji glumac za ET.

Adrija je bila pored njega. Nasmejala se kada ju je “provocirao”.

“Zavolela je motocikle. Bilo koji izgovor za još zagrljaja je dobar”, s osmehom je kazao glumac.

Premda nisu otkrili kada je njihova romansa počela, po njihovim odgovorima i osmesima bilo je i više nego očigledno da par veoma uživa u ljubavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz