Pretraži

NAKON PRIVOĐENJA: Barbara Bobak otkrila u kakvom je odnosu sa Darkom Lazićem

Showbiz
0
Photo: Instagram/darkolazicofficial

Lazić je, kao što smo već pisali, priveden rano jutros, nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja kada ga je presretač zaustavio na auto-putu na Novom Beogradu.



Tada je utvrđeno da je pevač vozio bez vozačke dozvole, a pod dejstvom alkohola i droga, te mu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Pevač je inače neposredno pre incidenta ispričao da je odnos sa devojkom Barbarom Bobak pauziran.

–  Emotivno sam razoren. Ne znam šta ću sa sobom. Barbara mi je rekla da želi pauzu. Ljudi moji šta znači pauza ili da me ne voli vise ili da je našla drugoga – zapitao se on.

Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

 

Te navode da su pauzirali ljubavni odnos potvrdila je i Bobakova.

– Tačno je da Darko i ja već neko vreme nismo u odnosu u kakvom smo do skoro bili. Trenutno jesmo na određenoj vrsti pauze i lagala bih kada bih to nazvala bilo kojim drugim imenom, jer ni nas dvoje ne znamo šta će se dogoditi u narednom periodu, kao ni kakve ćemo odluke doneti – rekla je Barbara za Telegraf i dodala:

– Ono što vas molim jeste da od mene ne tražite odgovore na pitanja koje ni sama ne znam, a konkretno mislim na prošlu noć. Sa Darkom nisam bila, niti smo se čuli, i apsolutno ne znam šta se dogodilo – poručila je Barbara.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz