Pretraži

Nakon porodičnog skandala Darko Lazić pokazao kako uživa van Srbije: Snimci trudne Katarine i pevačevih naslednika raznežili javnost (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić, pre nekoliko dana su sa Darkovom decom otputovali u Tursku, i od tada ne prestaju da oduševljavaju emotivnim objavama sa putovanja.

Nedavno su pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina Lazić otkrili da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, a malo nakon toga folker je za medije priznao da će sa Katarinom dobiti devojčica i da planiraju da joj daju ime Srna.

„Kaća i ja smo pričali o tome i složili smo se da bude Srna. To ime mi je nekako milo. Voleo bih da ostane tako, a ako ne bude, biće onako kako Kaća odluči, za sada je Srna“, rekao je pevač za emisiju „Ekskluziv“.

Malo nakon lepih vesti par je odlučio da ode na porodični odmor, pre nego što Darko započne sa nastupima u sklopu letnje sezone.

Oni su otputovali u Antaliju, a sa njima su na put krenula i Darkova deca, sin Aleksej kog je dobio iz odnosa sa Marinom Gagić, kao i njegova ćerka Lorena koju je dobio u svom prvom braku sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević.

Katarina je više puta pokazala da se odlično slaže sa Darkovim naslednicima, a tu činjenicu pokazuju i fotografije i snimci sa ovoga putovanja. Naime, ona je sada jednom objavom sa Darkovim sinom nasmejala fanove i pokazala na koji način se slaže sa Darkovim sinom.

„Kaže Aleksej: ‘Ajde da vidimo da li su brži muškarci ili trudne žene“, napisala je ona u opisu videa na kom se vidi kako se takmičila ko je brži, ona ili Aleksej.

Foto: Instagram printscreen/katarinalazic_24

Inače, ona nije jedina koja je oduševljava fanove objavama sa ovog putovanja. I Darko je tokom odmora redovan na društvenim mrežama, a juče je fanove raznežio fotografijom na kojoj grli sina u holu hotela u kom su odseli. Osim na veliki broj sviđanja, ova objava je naišla i na veliki broj pozitivnih komentara, a jedan od njih je glasio:

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

„Jao kakav divan prizor. Ovo je savršenstvo. Aleksej u naručju svoga tate. Vala Dare sin ti je preslikan ti. Bože kako je Aleksej jedno predivno dete. A kako igra opasan je mali zvrk. Geni su čudo. Da ste živi i zdravi svi Lazići. Od srca vam želim“, pisalo je u iskrenoj poruci ispod ove fotografije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz