Pretraži

Drama u porodici Darka Lazića! Oglasio se folker, pa poručio samo jedno: „Popričaćemo u četiri oka“

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon lepih vesti koje su stigle iz doma Darka i Katarine Lazić usledila je dramatična situacija za popularnog folkera, ali je u centru dešavanja ovog puta njegova majka.

Od juče mediji i javnost ne prestaju da bruje o tajnom venčanju Darkove mame, Branke Lazić i njenog izabranika, biznismena Dragana Paunovića. Njih dvoje su već neko vreme u srećnoj vezi, ali se sada pojavila informacija da je par odlučio da stane na ludi kamen, te da su u tajnosti sklopili brak u Austriji.

Darko, koji je trenutno sa svojom trudnom suprugom Katarinom i njegovo dvoje dece u Crnoj Gori na odmoru, oglasio se ovim povodom i brže bolje demantovao ove navode za domaće medije. Nakon njega, i Branka je demantovala vest o udaji, međutim Draganova izjava u kojoj je potvrdio vest je izazvala pravu buru.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

On je naime istakao da je brak sklopljen formalno, a da on i Branka uskoro planiraju veliku proslavu njihove ljubavi. Dragan je potom dodao da je Darko majka sve demantovala upravo zbog folkera.

Ne želi da se daju izjave po novinama, prvenstveno zbog Darka. Drugo, ona ne voli ni svakome da daje izjave, to je razlog te priče. Darko, takođe, ne iznosi nikakve stvari iz privatnog života po novinama. Branka i ja smo zajedno trenutno, u Austriji smo. Za venčanje i veselje nemamo vremena, zbog poslovnih obaveza nemamo vremena da pravimo slavlje, biće otop-potom. Ovde u Austriji smo potpisali papir“, rekao je on za „Telegraf“.

Ovakva njegova izjavala izrevoltirala je Darka, koji smatra da Dragan sve ovo radi kako bi se ispromovisao, te je najavio jedan ozbiljan razgovor sa njim kada se vrati sa porodičnog odmora.

“ Jedva čekam da se vratim, da se vidimo. To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka, jer mislim da sam ispao i više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi. Kakve on veze ima sa novinarima, moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim. Stojim iza toga da se nisu venčali. Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, ako jeste, onda neka im je sa srećom, ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem. Trebalo je da budem obavešten o svemu“, istakao je folker za „Informer“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz