Pretraži

NAKON POMIRENJA SA MAJKOM I BRATOM, BRITNI HOĆE DA OPROSTI I OCU: Pevačica zabrinuta zbog njegovog lošeg stanja, želi da mu pomogne!

Showbiz
0
Foto:Printscreen:Instagram/britneyspears

Britni Spirs je donedavno bila u svađi sa svim članovima svoje najuže porodice, međutim, čini se da su se stvari u međuvremenu malo promenile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Nakon što je pre nekoliko dana na društvenim mrežama osvanula fotografija na kojoj pozira sa majkom i bratom na proslavi svog 42. rođendana, svima je postalo jasno da se nakon dugogodišnjih razmirica konačno došlo do pomirenja između njih.

Britni je nadavno objavila memoare o svom životu u kojima je opisala najpotresnije trenutke iz svog života. Ona je letos sklopila pakt sa majkom, pa je iz memoara uklonila uvredljive delove po njenu majku i sestru, što je dovelo do toga da se razvija bolji odnosi između njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Kada se porodična bura sa majkom i bratom stišala na red je došao i otac ove pop zvezde.

Naime, njen otac Džejmi suočio se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima zbog kojih je čak 5 puta podvrgnut operaciji noge, međutim, usled komplikacija i borbe sa infekcijom, lekari su utvrdili da je amputacije noge neizbežna.

„Džejmi je imao veliku infekciju na nozi zbog koje je nedeljama bio u bolnici. Nakon pet neuspešnih operacija, lekari su odlučili da je jedino rešenje da mu amputiraju nogu“, rekao je izvor za „TMZ“ i dodao da nakon mesec dana od operacije nije u najboljem stanju.

Upravo zbog toga, uprkos dugogodišnjim narušenim odnosima, Britni je priznala da joj nedostaje tata i poručila je da želi da se pomire, ali i da mu pomogne novčano.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

„Ne postoji ništa što bi on više voleo od toga da se pomiri s ćerkom“ rekao je izvor.

Ona je bila pod njegovim starateljstvom čak 14 godina, a kako on kaže da se to nije dogodilo ko zna gde bi ona sada bila i da li bi uopšte bila živa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Prisetimo se, njen otac je preuzeo starateljstvo nad njom 2007. godine kada je pred kamerama obrijala glavu u frizerskom salonu i to samo zbog pritiska javnosti koji je doživljavala ova pop zvezda u tom periodu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz