Pretraži

NAKON POBEDE NA SUDU: Dep napravio nalog na Tiktoku i objavio emotivnu poruku (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/The Graham Norton Show

Glumac definitivno ne krije sreću nakon završenog suđenja i odluke porote u njegovu korist, a sudeći prema prvom videu koji je objavio na Tiktoku, on je i te kako svestan da su njegovi fanovi sve vreme bili uz njega, zbog čega je želeo da im se zahvali.



  • Svim mojim najdragocenijim, odanim i nepokolebljivim fanovima. Bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno videli. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo uradili pravu stvar, samo zato što vam je stalo. A sada ćemo svi zajedno krenuti napred. Vi ste, kao i uvek, moji poslodavci i još jednom sam nemam drugi način da vam zahvalim, osim samo da vam kažem hvala. Pa hvala. Moja ljubav i poštovanje, JD – napisao je Dep u okviru video snimka na kojem prolazi kroz masu ljudi koja ga podržava.
Screenshot: Tiktok

Screenshot: Tiktok

 

Glumca je za samo par sati od kreiranja naloga zapratilo četiri miliona ljudi, dok danas, za nešto manje od 24 sata, on broji 7,6 miliona pratilaca na ovoj mreži.

Podsećamo, Džoni Dep tužio je za klevetu bivšu suprugu Amber Herd sudu u okrugu Ferfaks u Virdžiniji zatraživši 50 miliona dolara odštete zbog njenog autorskog teksta objavljenog 2018. godine u Vašington postu, u kojem je glumica istakla da je žrtva porodičnog nasilja.

Ipak, porota je donela odluku da Džoni nije kriv, što znači da je dobio tužbu za klevetu vrednu 15 miliona dolara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz