Pretraži

NAKON MARIJE ŠERIFOVIĆ, I NAŠ PEVAČ SE ODLUČIO NA VAŽAN KORAK: Ovo su zvezde koje su postale roditelji uz pomoć surogat majke!

Showbiz
0
Kim Kardašijan
Foto:Printscreen/Instagram:kimkardashian

Surogat majčinstvo na zapadu nije nikakva tabu tema, pa se mnoge poznate ličnosti odlučuju baš na ovaj korak, a sada se u žiži javnosti našla i Marija Šerifović koja se odlučila za istu proceduru i pre nekoliko dana oduševila čitavu domaću javnost vešću da je ovim putem na svet stigao njen sin Mario.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija Šerifović je često putovala za Los Anđeles i većina njenih pratilaca je mislila da je razlog njenog putovanja odmor, međutim, na kraju se ispostavilo da je ona vreme u Americi provodila zbog svog sina, kog je nosila surogat majka i koji je pre nekoliko dana došao na svet. Marija nije mogla da sakrije sreću zbog prelepih vesti koje je odmah podelila sa stotinama hiljada svojih fanova na Instagramu, a ova informacija oduševila je čitavu domaću javnost.

Međutim, Marija nije jedina domaća javna ličnost koja se odlučila na ovaj korak, budući da je osim nje i poznati pevač Aleksa Jelić tokom gostovanja u emisiji na TV Nova nedavno otkrio da će u bliskoj budućnosti i on postati otac uz pomoć surogat majke.

Proces koji sam ja počeo pre par meseci je nešto u čemu se trenutno nalazim. Proveo sam devet dana početkom oktobra u Kolumbiji, a dalje ćemo videti, treba čekati neki period od maja, juna 2024. godine pre nego što taj proces može da počne – ispričao je Aleksa tokom gostovanja u ispovesti na TV Nova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksa Jelic (@aleksajelicmusic)

Uz rame sa njima je i dosta pozantih ličnosti sa svetske scene koji su na isti način dobili decu, a mi vam predstavljamo samo neke od njih.

Paris Hilton i Karter Reum

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

U januaru 2022. godine Paris Hilton je obradovala svoje pratioce vešću da je postala mama po prvi put.

Ona je tada na svom Instagram profilu objavila fotografiju nje, njenog supruga i ruke njihovog sina i tako obavestila javnost da je sin došao u njen dom.

Paris je vrlo rado pričala na svojim društvenim mrežama o celom njenom procesu dobijanja deteta i kako je to izgledalo, ali po svemu sudeći na kraju je sve u redu i Paris uživa u svom malom porodičnom raju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Međutim, samo deset meseci nakon objavljivanja vesti o njenom sinu Feniksu, Paris je saopštila da je dobila i ćerku London pomoću surogat majke.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Kloi i Tristan Tompson su dobili svog drugog sina po imenu Tatum u novembru 2021. godine uz pomoć surogat majke – mesec dana pre nego što je procurela vest da je sportista dobio sina sa drugom ženom.

„Veoma sam zahvalna“, rekla je rijaliti zvezda gledaocima u emotivnoj epizodi „Kardašijanovih“ i dodala:

„To je tako divan poklon koji smo u mogućnosti da imamo.“

Grajms i Ilon Mask

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Grajms je otkrila u martu 2022. godine u intervjuu za Vanity Fair da su ona i milijarder Ilon Musk tajno dočekali svoje drugo dete, devojčicu, uz pomoć surogat majke u decembru 2021. godine.

„Ne znam. Ne znam šta mi je bilo u glavi“, rekla je muzičarka za časopis u vezi sa pokušajem da sakrije bebu.

Takođe je otkrila da su ona i Musk nazvali svoju ćerku Exa Dark Sideræl, ali je zovu Y, što je prikladno s obzirom na to da se njen stariji brat neobičnog imena X Æ A-XII naziva X.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Iako su dobili Nort i Sainta prirodnim putem, Kanje i Kim su se zbog njenog zdravstvenog stanja odlučili da ostala njihova deca dođu na svet uz pomoć surogat majke.

Kim je i sama pričala da je njena poslednja trudnoća sa bila rizična, te da joj je rečeno da više ne bi trebala da ostaje trudna, ona svakako nije želela tu da stane, pa je surogat majka bila pravo rešenje za to.

Kristijano Ronaldo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Iako ima petoro dece, on nije sve njih dobio sa svojom izabranicom Georginom.

Kako se po medijima pisalo, on je troje dece dobio uz pomoć surogat majke za čije se identitete ne zna, jer su potpisale ugovore o poverljivosti.

Amber Herd

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Amber je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama fotografijom ćerke, a kasnije je i priznala da ju je dobila putem surogat majke.

“Odlučila sam da želim imati dete. Želela sam da bude samo moje“ napisala je tada Amber.

Jedan izvor je izjavio za Page Six da je glumica jako srećna, jer se konačno ostvarila u ulozi majke.

“Uvek je znala da želi da bude mama i njena najveća želja se ostvarila. Presrećna je i jako zahvalna ženi koja je donela njenu ćerku na svet“, naveo je izvor tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz