Pretraži

„Najbolja si mama na svetu“: Nataša Bekvalac pokazala kako provodi vreme sa ćerkom, emotivnim snimkom raznežila sve

Showbiz
0
Foto: M.M./ATAImages

Poznata pevačica, Nataša Bekvalac emotivnim snimkom na kom se zabavlja sa ćerkom oduševila pratioce na društvenim mrežama.

Poznato je da popularna pevačica iza sebe ima tri braka, kao i dve ćerke. Starija ćerka Hana, koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem sve više podseća na mamu, i sve je aktivnija na društvenim mrežama gde je prati preko 15 hiljada pratilaca.

Osim Hane, Nataša ima još jednu ćerku, Katju koju je dobila u braku sa Lukom Lazukićem. Upravo zahvaljujući mlađoj naslednici Nataša se neretko vraća u detinjstvo, kao što je bio slučaj kada su njih dve pre nekoliko meseci uživale u zimskim čarolijama u snegu, a tako je bilo i sada, samo ovoga puta u bazenu.

Naime, pevačica je objavila snimak iz bazena gde se vidi kako se igra sa svojom ćerkom.

„Najbolja si mama na svetu! Najbolja na svetu!“, govorila je devojčica.

„Jesi spremna?“, kazala je Nataša.

„Da“, odgovorila je njena ćerkica.

„3, 4, pozor, sad!“, rekla je Nata, pa zaronila, ne bi li joj Katja stala na leđa.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Podsetimo se, Nataša je nedavno govorila o izazovima samohranog roditeljstva, pa je tom prilikom otirkila koje dve stvari je najviše ispunjavaju.

„Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored“, rekla je ona tada, pa dodala:

„Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima, ali vidim i njihove očeve“, istakla je Nataša, prenosi „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz